Argentinska verzija Zvezdine lepotice: Izbačena s treninga jer je seksi izgledom ometala igrače (FOTO)

Alina Moine danas radi kao novinarka ''Foks Sporta'', a brazilski mediji su podsetili na situaciju koja joj se dogodila pre 16 godina. Situaciji koja je identična onoj koju je prezenterka srpskog šampiona Katarina Srećković doživela

  • 0

Da li zbog toga što je Zvezdina prezenterka Katarina Srećković dospela u žižu svetske javnosti zahvaljujući lepoti i seksipilu, ali i izjavama da je fudbalerima padala koncentracija zbog nje, brazilski mediji su objavili sličnu priču koja se dogodila pre 16 godina, a tiče se Argentinke Aline Moine.

Naime, Alina trenutno radi kao voditeljka ''Foks Sporta'' u Argentini i može da se pohvali atraktivnim izgledom.

Izgledom koji joj je, dok je imala 19 godina, doneo probleme. Ova novinarka je pratila argentinski klub Rosario kada je dobila molbu od trenera da napusti teren.

Razlog identičan kao i kod Katarine - previše je dekoncentrisala fudbalere svojom lepotom.

- Prišao mi je i kulturno me zamolio ako mogu da izađem sa treninga kako bi fudbaleri održali fokus na ono što im trener pokazuje. Posramila sam se i zacrvenela - istakla je Alina i dodala:

- Moram priznati da sam se tada možda i potresla, ali danas mi to izgleda i te kako smešno.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA