Ni Sudijska komisija ne zna da li je Škuletić bio u ofsajdu!

Poručeno je da se na osnovu dostupnih snimaka ne može dati nedvosmislen sud o situaciji iz 32. minuta utakmice Partizan - Vojvodina

  • 8

Ni Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije nije uspela da ustanovi da li se fudbaler Partizana Petar Škuletić nalazio u ofsajd poziciji kada mu je pas uputio Danko Lazović na utakmici s Vojvodinom, posle čega je napadač crno-belih i postigao gol za pobedu.

U Srbiji smo navikli na pregršt spornih situacija svakog vikenda, ali ova iz 11. kola Jelen Superlige izazvala je retko viđenu buru.

Posle zasedanja članova Sudijske komisije, ustanovljeno je čak da telo koje je trebalo da presudi ko je u pravu, zapravo nije uspelo to da uttvrdi.

"Prihvaćen je izveštaj posmatrača i specijalnog posmatrača suđenja s utakmice Partizan - Vojvodina, odigrane 02.11. 2014. u okviru 11. kola Superlige. Potkomisija za analizu suđenja pregledala je sve zvanične snimke sa navedene utakmice, i opredelila se da prihvati izveštaje oba posmatrača, uz konstataciju da se na osnovu dostupnih snimaka ne može dati nedvosmislen sud o situaciji iz 32. minuta utakmice", stoji u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fising

    6. novembar 2014 | 18:14

    da su upitanju covici bilo bi reseno u33 minutu

  • P.F.C.

    6. novembar 2014 | 16:49

    Najbolje je da Oartizanu oduzmete tri boda,kaznite sa sto hiljada evra i date 12 bodova Fmp-u da moze na miru da osvoji titulu.ONLY YOU PFC

  • KEKEC

    6. novembar 2014 | 17:24

    Čemu tolika polemika oko ovog gola? Sramota, ali ovo je naša stvarnost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA