Najbolji slovenački napadač na meti Zvezde? (VIDEO)

Iskusni Milivoje Novaković (35) navodno prvi pik Zvezdana Terzića u zimskom prelaznom roku

  • 13

Svesni da je realizacija glavni problem tima, čelnici Crvene zvezde užurbano rade kako bi pronašli adekvatnog napadača za prolećni deo sezone. Nakon što se pojavila informacija da su crveno-beli zainteresovani za špica Videotona Nemanju Nikolića, novo ime koje je ''isplivalo'' jeste Milivoje Novaković, reprezentativac Slovenije i njihov najbolji strelac.

Kako Sportski žurnal navodi, Novaković je prvi pik Zvezdana Terzića koji želi da ga što pre vidi na Marakani. Iako ima 35 godina, Slovenac igra u vrhunskoj formi. Sa tri gola, jedan protiv Švajcarske i dva protiv Litvanije, najzaslužniji je što naši susedi uspešno koračaju ka EP u Francuskoj.

Novaković trenutno igra za japanski Šimicu za koji ga ugovor veže do 31. decembra 2015,. godine, a fudbalsko ime izgradio je u Bundesligi. Tačnije Kelnu, čiji dres je nosio osam godina. Igrao je još za Olimpiju, Klopeinerze, Klagenfurt, Voitsberg, Matersburg, LASK, Liteks Loveč i Ardiju.

Dolazak iskusnog Novakovića svakako bi bio pun pogodak za crveno-bele. Pre svega što čini sjajan tandem sa Pečnikom u reprezentaciji, a upravo je krilo Zvezde bio asistent Novakoviću kod prvog gola protiv Litvanije. Takođe, mladi Jović, ali i Despotović, mogli bi dosta toga da nauče od prekaljenog internacionalca. problem mi mogla da predstavlja cena od pola miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strahinja

    7. novembar 2014 | 08:18

    Secam se kad je igrao u Kelnu da se pricalo da ce doci u Zvezdu. Tad je Zvezda bila pet puta losija. Nije dosao tada i sada nema potrebe. Bolje da dovedu nekog mladog igraca iz Srbije. Kad kazem mladog igraca ne mislim da dovedu dete koje nije ni skolu zavrsilo nego mladig igraca od 22-23 godine koji ima iskustva malo a i mnogo prostora za napredak. U proslosti kada smo bili medju najboljima u evropi, igracu nisu debitovali sa 16 godina radi reklame i medijske paznje, nego tacno onda kada zasluze. Retko koji igrac je tada uspevao u tome pre dvadesete. Ovde je igrac od 26-7 godina vec mator i spreman za penziju, a u evropi igraci u tim godinama imaju kljucne uloge. Odosmo skroz....

  • Fantom

    7. novembar 2014 | 14:10

    Starac Foco od stotinu ljeta.

  • Proka

    7. novembar 2014 | 10:58

    Nema mesta čuđenju. Terzić je kao za pružanje mladim i perspektivnim, tako bar priča, a ovamo skuplja škart iz celog sveta. Njegova politika...uzimamo samo ono što je džabe, je opravdana. Što da igraju u Evropi, kad tamo uskoro neće biti nikoga koga bi Zvezda mogla izbaciti. Odluka Uefe o izbacivanju Zvezde je došla ko kec na desetku. I dođe radostan odgovor s Pečurkane...nećemo se žaliti !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA