VUJOŠEVIĆ: Hala je trebalo da bude gotova, ali očigledno nisu održali reč!

Trener crno-belih se na konferenciji za medije dotakao i neizgrađene hale koja je obećana njegovom klubu, ali i najavio povratak u tim Mačvana i Daloa

  • 13

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da je optimista uoči meča protiv MZT-a u ABA ligi i dodao da veruje da će crno-beli početi da beleže bolje rezultate.

- Najteži dani su iza nas, uz sav respekt prema MZT-u i ostalim rivalima, optimista sam. Protivnik ne dolazi u Beograd da se preda. Prvo moramo sebe da savladamo, početni grč, pa tek onda rivala na terenu - rekao je Vujošević na konferenciji za medije u hali Pionir.

On je istakao da se protiv makedonskog predstavnika u ekipu vraćaju Milan Mačvan i Boris Dalo, dok Nemanja Bezbradica zbog povrede još uvek nije spreman.

- U Jadranskoj ligi nema lakih utakmica. MZT je ozbiljan projekat, prošle sezone su nas pobedili i imaju velike, realne ambicije, s obzirom na budžet. Kvalitetan su tim, brzo igraju, najčesće sa četiri spoljna igrača. Ne smemo da dozvolimo da odlučuje jedna lopta, pošto imaju dosta igrača koji mogu da reše meč - rekao je Vujošević.

Trener crno-belih prokomentarisao je problem koji je nastao oko igradnje trenažne dvorane pored Pionira, koje je Ministarstvo omladine i sporta obećalo Partizanu i Crvenoj zvezdi.

- Hala je trebalo da bude gotova, obećana je 2010. godine kada smo igrali fajnal-for Evrolige, ali je očigledno da ne drže reč - rekao je Vujošević.

Vujošević je dodao da ne želi da žuri sa povratkom na teren kapitena Dragana Milosavljevića.

- Bitno je da se potpuno opravi od povrede. Milosavljević trenira intezivno, ali bez kontakta - reči su trenera Partizana koji je dodao da crno-beli još uvek imaju šanse da prođu u u drugu fazu Evrokupa, iako se nalaze na poslednjem mestu E grupe sa četiri poraza.

Košarkaš crno-belih Edo Murić rekao je da očekuje trijumf nad MZT-om, kako bi crno-beli započeli pobednički niz.

- Očekuje naš težak meč, ali nadam se da ćemo posle zabeležiti tri pobede i vratiti se na mesto koje nam pripada, Nisam očekivao ovako loš početak, prvenstveni cilj je da podignemo nivo igre, to smo ostvarili. U Evrokupu smo, praktično, izgubili dve dobijene utakmice, ali povratkom Mačvana nadoknadićemo taj segment - rekao je slovenački košarkaš.

Utakmica 7. kola Jadranske lige između Partizana i MZT-a igra se sutra od 21 sat u hali Pionir.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    7. novembar 2014 | 15:25

    U lazi su kratke noge..XXAAXXAA..Ma nema veze,svejedno ce hale metalnih proizvoda uskoro pripasti Svetinji,iz dobro poznatih razloga..jedni u zamrzivacu,a onaj u tvorza i hale su SVE NASE !!!..XXAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Djura

    7. novembar 2014 | 16:19

    Dobili su Zemunelo pa sad hoce i halu.Dokle vise paraziti da trazite pare od drzave a porez drzavi necete da placate.Ako ste zaboravili da vas podsetim:nema vise Mirka Marijanovica a Boris Tadic nije niko i nista.Znaci halu necete dobiti.GLODARI

  • Srbin do groba

    7. novembar 2014 | 15:15

    Ajmo momci nemojte da bude -30 da se brukamo. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA