TELEGRAF SAZNAJE: Partizan ne dovodi američkog plejmejkera!

Amerikanac Aron Kraft odlučio da ostane u domovini i karijeru nastavi u razvojnoj ligi, a crno-beli bi trebali da pronađu pojačanje do naredne subote

  • 10

Aron Kraft neće pojačati Partizan. Kako Telegraf saznaje, kombinacija oko dolaskla američkog košarkaša u redove šampiona Srbije je propala jer se plejmejker odlučio da nastavi karijeru u razvojnoj ligi.

Kraft je, kako je Telegraf juče ekskluzivno i otkrio, bio na meti crno-belih koji su ga kontaktirali, ali se košarkaš dvoumio da li da ostane u domovini ili da dođe u Srbiju. Sada je i ta dilema otklonjena.

Podsetimo, Kraft je početkom septembra potpisao ugovor sa Golden Stejtom, ali je ovaj NBA klub odustao, na kraju, od njega. Američki mediji su ga opisali kao vrsnog šutera sa prosekom od 47.3 odsto iz igre i za tri poena 30.2 odsto. Ove godine izabran je i za najboljeg defanzivca u izboru trenera u Americi.

Kao što je naš portal i u petak istakao, očekuje se da će Partizan do naredne subote angažovati pojačanje na poziciji organizatora igre.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA