Bogat sportski dan! Spremite se za fudbal, tenis, košarku i Formulu 1!

Najbrži cirkus u Brazilu, najboljih 8 u Londonu, ABA liga i još mnogo toga od sporta je na programu 9. novembra

  • 1

Nedelja i deveti dan novembra biće bogat ponudom sportskih događaja koje možete gledati iz topline svog doma. Na meniju su fudbal, tenis, Formula 1, košarka.

Za početak, srpski fudbal! Od 13 časova na kanalu Arena sport 1 pratite poslednjoj utakmici 12. kola JSL između Partizana i Spartaka u Subotici. Eventualnom pobedom na gostovanju, crno-beli bi uvećali bodovnu razliku na tabeli u odnosu na Crvenu zvezdu na četiri boda.

Potom, Premijer liga - već od 14.30 počinje utakmica između Sanderlenda i Evertona odmah posle je na programu Sport klub 1 trka Formule 1 za Veliku nagradu Brazila.

Sve je izvesnije da će njegov klupski kolega Luis Hamilton, koji će startovati sa druge pozicije, ostvariti nov dobar rezultat kojim će obezbediti titulu šampiona.

Od 15 časova počinje ludilo u Londonu! Na Sport klubu 2 takmičenje u singlu završnog Mastersa počinju Kei Nišikori i Endi Mari.

Prvi na teren od srpskih predstavnika izlazi Nenad Zimonjić, koji će u paru sa Danijelon Nestorom od 19 časova igrati protiv kombinacije Dodig-Melo. Od 21 čas takmičenje u singlu otvaraju Rodžer Federer - Miloš Raonić.

Kad je košarka u pitanju, košarkaši Crvene zvezd od 16 časova igraju prvi u Mađarskoj meč ABA lige protiv Solnoka, a prenos će biti na Sport klubu 3. Na istom kanalu od 19 sati možete gledati meč Metalac - Igokea.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA