Novi čudesni gol Njukaslovog "vunderkinda", Arsenal ponovo ispustio prednost, očajni Totenhem! (VIDEO)

Nova zvezda svetskog fudbala je rođena, a to je mladi Ajoze Perez potvrdio i ovog vikenda potezom u stilu najvećih majstora * Tobdžije su kao i protiv Anderlehta imale prednost, a onda je Svonsi preokrenuo i došao do pobede

  • 0

Da, sada sa sigurnošću možemo reći da je nova zvezda svetskog fudbala rođena. Mladi Ajoze Perez je oduševio fudbalsku javnost prošlog vikenda, a sada ju je impresionirao pogotkom u pobedi Njukasla nad VBA 2:0.

Mladi Španac koji je odbio Real Madrid i Barselonu da bi se preselio u Njukasl proživljava najlepše trenutke u dosadašnjoj karijeri, a vodeći gol koji je dao protiv "bagija" pokazao je kakvo majstorstvo krije u nogama. Centaršut po zemlji, a onda njegova reakcija petom u stilu najgenijalnijih igrača "najvažnije sporedne stvari na svetu".

Pobedu "svraka" je potvrdio Koloćini u 62. minutu, ali teško da će neko uspeti da pomuti slavu talentovanom Perezu koji će sada sigurno izazavati pravu pomamu među velikim evropskim klubovima, koji će se utrkivati za njegov potpis.

Rival Partizana u Ligi Evrope, Totenhem, nastavio je da igra po principu toplo-hladno. Nakon što su u prošlom kolu pobedom prekinuli neugodan niz od dva uzastopna poraza sada su ponovo doživeli neuspeh i to na svom terenu protiv Stouka, 2:1.

Pomalo zaboravljeni Bojan Krkić načeo je "pevce" već u šestom minutu, a posle pola sata igre bio je 2:0 za goste. Pokušali su domaćini da u drugom poluvremenu stignu bar do izjednačenje, ali sve što su uspeli jeste da postignu počasni pogodak preko Čadlija u 77. minutu.

Arsenal je nastavio da priređuje razočaranja navijačima, odnosno, izabranici Arsena Vengera čine još goru stvar, oni prvo daju nadu fanovima, a onda ih potuku do nogu. Tako je bilo u Ligi šampiona protiv Anderlehta, a sada su još goru stvar uradili protiv Svonsija.

"Tobdžije" su povele, a onda su za tri minuta primile dva gola i izgubili od "labudova" 2:1. Muči se Arsenal ove sezone, a to najbolje govore i samo četiri trijumfa u Premijer ligi u 11. kola. Aleksis Sančez je ponovo bio najbolji Vengerov igrač na terenu i ponovo je postigao gol, ali džabe.

U 75. minutu je Gilfi Sigurdson odlično izvedenim slobodnjakom doneo izjednačenje svom timu, a samo tri minuta kasnije Gomis je potpuno preokrenuo rezultat.

Premijer liga, 11. kolo:

Subota

Liverpul - Čelsi 1:2

Barnli - Hal 1:0

Mančester junajted - Kristal Palas 1:0

Sautempton - Lester 2:0

Vest Hem - Aston Vila 0:0

KPR - Mančester Siti 2:2

Nedelja

Sanderlend - Everton 1:1

(Larson 67 - Bejns 76 (p))

Totenhem - Stouk 1:2

(Čadli 77 - Krkić 6, Volters 33)

VBA - Njukasl 0:2

(Perez 45, Koloćini 62)

Svonsi - Arsenal 2:1

(Sigurdson 75, Gomis 78 - Sančez 63)

Tabela: Čelsi 29, Sautempton 25, Mančester Siti 21, Vest Hem 18 Arsenal 17, ... Lester 9, KPR 7, Barnli 7.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA