KLOP KAŽE HVALA KRAMERU: Neverovatni autogol prekinuo crni niz Borusije! (VIDEO)

Sedam uzastopnih mečeva "milioneri" nisu pobedili u nacionalnom šampionatu, a imali su seriju od pet poraza zaredom, ali sada mogu da odahnu i to zahvaljujući protivničkom fudbaleru

  • 2

Konačno je Borusija iz Dortmunda pobedila u Bundesligi. Posle jedne od najdužih crnih serija "milioneri" su savladali imenjake iz Menhengladbaha 1:0 i to zahvaljujući neverovatnom, ali i prelepom autogolu koji ste ikada videli.

Serija od sedam mečeva bez pobede tokom koje je osvojen samo jedan bod i niz od pet poraza ostavio je traga na Klopovim igračima koji su se i danas mučili protiv "koltova", ali su zasluženo pobedili, jer su bili bolji protivnik.

Marko Rojs je bio odličana stvarao šanse sebi i saigračima, a najbliži pogotku je bio kada je pogodio prečku. Ipak, presudan momenat dogodio se u 58. minutu kada je reprezentativac Nemačke, Kristofer Kramer, koji je poznat kao momak koji je doživeo potres mozga u finalu Svetskog prvenstva, napravio ogromnu grešku.

Kramer je postigao jedan od najlepših autogolova koje su ljubitelji fudbala mogli da vide, a to je na kraju presudilo njegovoj ekipi koja je uprkos porazu zadržala visoko treće mesto na tabeli, dok je Dortmund, iako je pobedio, ostao na začelju, u zoni ispadanja.

Pomenimo da je u prvom meču dana i Volfzburg slavio protiv Hamburgera 2:0, golovima Olića i Hunta, a tako je nastavio poteru za Bajernom na prvom mestu Bundeslige.

Bundesliga 11. kolo:

Petak:

Herta - Hanover 0:2

Subota:

Bajer Leverkuzen - Majnc 0:0

Ajntraht Frankfurt - Bajern Minhen 0:4

Frajburg - Šalke 2:0

Augzburg - Paderborn 3:0

Hofenhajm - Keln 3:4

Verder - Štutgart 2:0

Nedelja:

Volfsburg - HSV 2:0

(Olić 27, Hunt 63)

Borusija Mehengladbah - Borusija Dortmund 0:1

(Kramer 48)

Tabela: Bajern Minhen 27, Volfsburg 23, Borusija Mehengladbah 20, Hanover 19, Hofenhajm 17.....Borusija Dortmund 10, HSV 9, Štutgart 9.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA