Kad je Bogdan u duksu navijao, a Vujošević kao predsednik gledao, Partizan ostvario jednu od najvećih pobeda u Evroligi! (FOTO) (VIDEO)

Crno-beli su u meču Evrolige odigranom na današnji dan 2011. godine drugi put u istoriji savladali Real Madrid sa 80:79

  • 23

"Kralj" je pao u Pioniru! Partizan je savladao Real Madrid sa 80:79 u okviru četvrtog kola Evrolige u sezoni 2011/12 u meču koji je odigran na današnji dan!

Crno-beli  su predvođeni Vladom Jovanovićem ostvarili tek drugu pobedu nad Madriđanima u istoriji (prvu u sezoni 2008/09), dok je Duško Vujošević u funkciji predsednika iz prvog reda gledao trijumf Partizana.

Grobari su na ovom meču napravili spektakularnu atmosferu, a u neizvesnoj završnici zahvaljujući hrabrosti Kecmana i prisebnosti Loa sa penala, imali su razloga za slavlje s obzirom da Ljulj nije iskoristio priliku za izjednačenje, a zatim je promašio i šut za pobedu u poslednjoj sekundi.

Najbolji u Partizanu na ovom meču bio je Nikola Peković sa 20 poena, Milan Mačvan je postigao 16, Ejsi Lo 14, Dušan Kecman 10. Sa druge strane Džejsi Kerol je postigao 21, dok su Rudi Fernandez i Serhio Ljulj zabeležili po 13.

Inače na ovom meču tada 19. godišnji Bogdan Bogdanović nije bio u sastavu ekipe, odlukom trenera Jovanovića, ali je u duksu bodrio saigrače.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NN

    10. novembar 2014 | 11:39

    Tako se to radi! Ne kao hibridni klubic..

  • Eto

    10. novembar 2014 | 11:19

    Kad je Pekmen tu , svi padaju. On je zver !

  • dado

    10. novembar 2014 | 15:39

    Kalemegdanovci počeli o košarci o bože dragi smiluj se........a ma deci jel vi shvatate da vam je prazna trofejna sala!!!!! Jel vi znate da u evroligi nemate uspehe final four, top 8,top16 a ono najsvetlije titula Evrope ??? Hahhahhaahh dva učesca i pevaju na sva zvona o boze jos jednom smiluj se.....Institucija je samo jedna i jedina Kk Partizan pa vi pevajte

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA