ŠOK: Hrvat kojeg je odbila Zvezda je bolji strelac od Ronalda! (VIDEO)

Iako je svojevremeno Robert Prosinečki, dok je bio trener crveno-belih, predlagao upravi kluba iz Ljutice Bogdana da na Marakanu dovedu ovog Hrvata, oni su to ipak odbili

  • 19

Fudbaler Rijeke Andrej Kramarić najbolji je strelac evropskih liga od početka sezone! Hrvatskom reprezentativcu na učinku od čak 21 pogotka u prvenstvu može da pozavidi čak i Kristijano Ronaldo, koji do sada ima 18, istina sa nešto boljim prosekom!

Napadač Rijeke je postigao čak pet golova u nedeljnom duelu sa Lokomotivom, a posle meča je pokazao da se ne radi o skromnom momku.

- Znam da će zvučati malo bahato, ali žao mi je što nisam postigao i šesti gol, jer znam da je to rekord koji drži Dodik - rekao je Kramarić, koji se zahvalio saigračima i navijačima.

U Crvenoj zvezdi danas verovatno žale što Kramarić nije prešao na Marakanu. Naime, dok Kramarić je bio želja Roberta Prosinečkog dok je sedeo na klupi crveno-belih, ali Uprava na čelu sa tadašnjim predsednikom Vladanom Lukićem odbila je da dovede mladog Hrvata na Marakanu.

Kramarić je na dobrom putu da obori rekord Eduarda da Silve, koji je postigao 34 gola u sezoni, ukoliko ne napusti Rijeku na zimu.

- Ko zna kad ću opet ovde postići pet golova, ne znam gde ću nastaviti karijeru - priznao je Kramarić, koji je u Kupu postigao osam golova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NIJE TAČNO !

    10. novembar 2014 | 12:44

    Zvezda ga je htela ali on nije hteo.

  • Kiza

    10. novembar 2014 | 15:01

    Nije ga uprava Zvezde odbila, nego su navijaci bili protiv njegovog dolaska

  • Proka

    10. novembar 2014 | 13:47

    Ma nije moguće da u Zvezdi nema niko ko zna proceniti kvalitet igrača ? Ipak su takve veličine igrale za Zvezdu...Bronovicki, Suzuki. Sad će jadni Kramarić poslije Rijeke morati u Atletiko,Sevilju ili Benfiku, umesto da lepo ode u drugu tursku ligu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA