ĐOKOVIĆ: Ovo je neverovatno dostignuće! Presrećan sam!

Srpski teniser nije krio zadovoljstvo posle pobede nad Berdihom zbog čega će u 2015. godinu ući kao najbolji teniser sveta

  • 3

Novak Đoković je sačuvao prvo mesto na ATP listi pobedom nad Tomašom Berdihom u poslednjem meču takmičenja po grupama na završnom Mastersu u Londonu i u 2015. godinu će ući kao najbolji teniser sveta.

Srpski igrač je uspeo da odbije nalet Rodžera Federera u finišu sezone, a posle velikog uspeha je rekao da je ovo još jedno neverovatno dostignuće za njega.

- Bila je ovo duga godina, duga sezona, to je jedno neverovatno dostignuće. Želeo bih da se zahvalim mom timu i mojoj porodici i svim ljudima koji su me podržavali. Svestan sam da je biti broj jedan na svetu najveći izazov koji jedan teniser može da ima. Neverovatan je osećaj i mnogo sam srećan - rekao je Đoković i onda prokomentarisao meč.

- Bila je ovo definitivno jedna od mojih najboljih igara. Nadao sam se da mogu da nastavim na nivou na kom sam bio u prva dva meča.

Njega u polufinalu poslednjeg turnira sezone očekuje duel sa Keijem Nišikorijem, kome će pokušati da se osveti za poraz u polufinalu US opena. Srbin će pokušati takođe da postane prvi teniser posle Ivana Lendla koji je trijumfovao tri puta zaredom na završnom Mastersu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA