Pričalo se da laže zašto nije na terenu, pa je podelio fotke svoje povrede! (FOTO)

Fudbaleru Juventusa je bilo dosta glasina

  • 1

Više od dve godine čeka da se vrati na teren zbog povrede tetive u butini leve noge. Kako je vreme odmicalo, tako su mnogi postali skeptičini po pitanju toga da li je fudbaler Juventusa Simone Pepe zaista toliko dugo van terena zbog povrede.

Na poslednjem meču Juventusa, koji je deklasirao Parmu, navijači su pozdravili Pepea, koji je posle meča podelio fotografije svoje butine.

Uz to je dodao i poruku:

"Posle dve i po godine samo sam razmišljao o tome kako da se vratim što je brže moguće, da ponovo postanem fudbaler, a sada želim da kažem šta mi je na umu. Do sada nikada nisam govorio o glasinama u vezi sa mojim odsustvom, ali sada želim da kažem šta mislim tako što sam postavio slike moje povrede.

Bilo je previše lažnih glasina, poslednjih nekoliko meseci veoma loših, pa je došlo vreme da prekinem sa ćutanjem u znak poštovanja za moju porodicu. Znam da je većina navijača uz mene, to sam i osetio danas kada sam dobio aplauz i kada su mi skandirali, što je znak da me poštuju i da su mi naklonjeni. Uvek smo jedni druge cenili. Sada sam napokon srećan što mogu da se stavim na raspolaganju treneru".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA