HOĆE LI SADA USPETI? Navijači Partizana napravili novu akciju za povratak Pavlovića!

Nekoliko puta su pokušavale pristalice crno-belih da nateraju bivšeg igrača da se predomisli i vrati u klub za koji je nastupao prošle godine, a isto će učiniti i na meču protiv Asesofta

  • 17

Navijačima Partizana mnogo nedostaje Saša Pavlović i okušavaju na sve načine da ga nateraju da se vrati u klub, čiji je bio član prethodne sezone.

Crno-belima ne ide dobro ove sezone i zato se svi nadaju da bi nekadašnji košarkaš nekoliko NBA timova mogao ponovo da obuče najdraži dres. Zato su pristalice šampiona Srbije odlučile da organizuju nekoliko akcija kako bi naterale Pavlovića da se vrati.

Nakon što su na meču protiv Mega Vizure imali transparent "Pavloviću, vrati se, nemoj da te iznabadabadam", ali slično su mu porulivale i porukama iz vazduha. sada su pokrenuli akciju na društvenim mrežama. Oni su rekli da svi koji idu na meč Partizana i Asesofta u Evrokupu u sredu uveče, ponesu karton papira na kome će pisati "Sala, vrati se".

Videćemo da li će možda sada ovaj gest Grobara da izazove reakciju bivšeg reprezentativca SCG da se predomisli. Utakmica se igra od 18 časova u hali "Pionir".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobar do groba

    12. novembar 2014 | 13:11

    Dodji Sale ..pomozi da ponovo izborimo Evrokup kao prosle godine ! Partizan MIT ili cudo !

  • Sasaaaaaaaaaaaaaa

    12. novembar 2014 | 12:26

    Dodji kuci sineeeeeeeeeeee!

  • Ноле

    12. novembar 2014 | 12:18

    Осим што му дугују паре.А,њему се не игра џабе !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA