ŠOK! Ronaldo Mesija naziva"ku***nim sinom"!

Ove navode iz knjige je Portugalac oštro demantovao i najavio tužbu protiv onih koji su izneli takve tvrdnje, ali Giljem Balaga se poziva na nekolicinu igrača Reala koji su mu potvrdili to

  • 5

Informacija iz knjige Giljema Balaga "Mesi", u kojoj se pominje da Kristijano Ronaldo privatno ima pogrdan nadimak za svog velikog rivala Lionela Mesija, odnosno da ga iza zatvorenih vrata naziva "ku**in sin", izazavla je dosta reakcija u javnosti, ali ovu informaciju je žestoko demantovao Portugalac.

Igrač Reala iz Madrida je negirao navode poznatog fudbalskog novinara u njegovoj knjizi i poručio da će se time pozabaviti njegovi advokati.

- Poslednjih dana kruži vest da navodno imam pogrdne izjave na račun Lionela Mesija. To je apsolutno netačno i ja sam naredio mojim advokatima da tuže oni koji su odgovorni za tu vest. Imam najviše poštovanje za sve moje kolege i Mesi nije nikakav izuzetak - napisao je Ronaldo na svom Fejsbuk profilu.

U knjizi Balage se između ostalog nalaze i informacije o dvojici najdominantnijih fudbalera današnjice i insistira na tome da se oni samo ponašaju ljubazno jedan prema drugom u javnosti.

On kaže da mu je nekolicina igrača "kraljevskog kluba" potvrdila da portugalski napadač raznim ružnim imenima naziva svog rivala iz Barselone u svlačionici.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zzzz

    12. novembar 2014 | 13:49

    Posto je lesi poceo da gubi sliku u javnosti kao miran, skroman .... A penaldo nikad bolji , popularniji potrebno je plasirati nesto ovako. Ko zna kako se sve zovu medjusobno. Njihova stvar.

  • l. markovic

    12. novembar 2014 | 16:51

    ovime je dokazao koliko je mali covek i igrac za mesija

  • Milivoje

    12. novembar 2014 | 19:58

    Predpostavljam da su odlicni prijatelji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA