ZA DRUGI KRUG: Zvezda juri i šestu uzastopnu pobedu protiv Španaca!

Crveno-beli košarkaši od 20.30 minuta gostuju Laboral Kući i u slučaju eventualne pobede jednom nogom bi zakoračili u drugi krug

  • 15

Na konstataciju novinara da je Crvena zvezda pod vođstvom Dejana Radonjića ostvarila pet uzastopnih pobeda protiv španskih timova, usledio je kratak odgovor crnogorskog stručnjaka ''Neka bude i šesta.'' Upravo ta šesta bi mogla da bude i presudna za crveno-bele u borbi za drugu fazu Evrolige, a juriće je na terenu gde su prošle godine ostvarikli prvu u ovom takmičenju - u Vitoriji na gostovanju Laboral Kući.

Meč koji bi umnogome mogao da odredi dalju sudbinu oba tima koji nakon četiri meča imaju skor od dve pobed ei dva poraza. Zvezda zna kako se pobeđuje u dvorani ''Fernando Buesa'', a znaju i kako da izađu na kraj ssa španskim klubovima.

Prošle sezone Laborla Kuća je savladana oba puta, kao i Bilbao kasnije u Evrokupu, dok se ove godine Valensija nije dobro provela u Areni.

- Očekujem jednu od najtežih utakmica u sezoni. laboral je ekipa koja se pojačavala i kada je počela sezona. Nisu gubili na svom parketu u Evroligi i, ukoliko ne budemo igrali svoju igu, nemamo šta da tražimo u Vitoriji - rekao je Zvezdin centar Boban Marjanović, koji je lider Evrolige po proseku indeksa od 22.3.

Najveća opasnost za Zvezdu preti od nekadašnjeg igrača Partizana Davisa Bertansa, koji je uvek bio raspoložen protiv crveno-belih, ali i od pridošlice Saše Vujačića i Lamonta Hamiltona. Međutim, dobra vest za Radonjića može da bude to što je Hamilton lakše povređen i nije trenirao dan pre meča.

Utakmica je na programu večeras od 20.30 minuta, a sudiće je dvojica grčkih i jedan poljski sudija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin do groba

    13. novembar 2014 | 08:45

    Kao lakši trening. Zvezdo zgazi ih sve.

  • DELIJA ZAUVEK

    13. novembar 2014 | 10:25

    Alo iskompleksirani grobosi idite kukajte nad vasim tekmama a sklonite se odavde! Sklonite se od ZVEZDE i SEVERA!

  • Miki

    13. novembar 2014 | 08:44

    Opa Čovke ubija Špance ,napred limeni ponos pozitivne Srbije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA