Zašto ova dama pokazuje da je Đoković slabiji od Federera i Nadala? (FOTO)

Rezultati ankete britanskog ''Skaj Sporta'' nisu bili naklonjeni srpskom teniseru kojem je još jedna pobeda dovoljna da godinu završi na prvom mestu

  • 35

Najbolji svetski teniser Novak Đoković furiozno je krenuo u odbranu Mastersa u Londonu. Deklasirao je Marina Čilića i Stanislasa Vavrinku, ali ga britanska publika očigledno ne voli, iako je Srbin nekoliko puta isticao da mu je Vimbldon omiljeni turnir.

Barem se tako može naslutiti posle najnovije ankete ''Skaj Sporta'' gde je Srbin ubedljivo iza Rafaela Nadala i Rodžera Federera. Na pitanje ''Ko je najveći?'' Federer je dobio 46 odsto glasova, Nadal 33, dok je Đoković ostao na 21 odsto glasova.

Ako pogledamo i ostale parametre, kao što su pratioci na društvenim mrežama, traženje tensiera u Guglu i na Vikipediji, jasno se vidi da su Španac i Švajcarac ispred Srbina.

Po statistikama koje su rađene do početka ove godine, Federer, nadal, ali i Mari su više puta ''traženi'' na Guglu neko li Đoković, koji je, doduše, ispred Britanca po traženju na Vikipediji. Tviter je rezervisan za Nadala, dok je Federer car Fejsbuka.

Ali to im ništa neće značiti ukoliko Đoković zabeleži još samo jednu pobedu u Londonu, čime će ostati prvi reket sveta i na isteku 2014. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    13. novembar 2014 | 13:58

    Alo bre,Djokovic jeste nevjerovatan teniser,al sa Federerom niko nikad nece moci!

  • Aki

    13. novembar 2014 | 15:44

    Svaka cast Noletu ali Federer je daleko ispred svih. Nikad povredjen,barem ne javno,ne zali se na vreme,sudije ili zuljeve. Uzme reket i igra.Nema ga u medijima van tenisa vise nego sto treba. Svaki mec igra sto posto. Dugo ga jos niko nece stici. Ali Nole je nas i treba svi da smo ponosni na njega.

  • Mare

    13. novembar 2014 | 16:13

    Jednostavno Federer je najbolji ikad i ko se sa tim ne slaze ocigledno ne prati tenis. Ali meni nije jasno zasto ovoliki minusi kad neko napise da je Nole najbolji, pa za nas on i jeste najbolji, sta nas briga za nekog tamo spanca i svajcarca. Koliko su ljudi u srbiji ljubomorni i zavidni na uspeh to je strasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA