NE ODUSTAJE: Ovaj čovek i dalje preti da će prebiti Klička! (VIDEO)

Šenon Brigs po ko zna koji put pokušao da isprovocira šampiona sveta u teškoj kategoriji kako bi ovaj konačno pristao na revanš

  • 0

Američki bokser Šenon Brigs ne prestaje da provocira šampiona sveta u teškoj kategoriji Vladimira Klička, a sve kako bi ga naterao da mu pruži revanš, jer je poražen u prvoj borbi između njih dvojice 2010. godine u Berlinu.

Amerikanac pokušava na svaki mogući način da izazove, za sada hladnokrvnog, Ukrajinca. Prvo ga je provocirao na treninzima, zatim mu je upao u restoran dok je bio na večeri i uzeo njegov tanjir da jede, napao ga na skijanju, a sada je želeo da uđe u zgradu u kojoj je bila promocija narednog meča mlađeg od čuvene ukrajinske braće protiv Bugarina Kubrata Puleva.

Brigs je došao do ulaza u zgradu, ali mu obezbeđenje nije dozvolilo da uđe unutra, pa je on tu ispred započeo samo njemu svojstven šou, sve vreme uzvikujući "Ajmo šampione".

- Šampione, izađi konačno. Pravi šampion je stigao. Ajde, čitav svet hoće da vidi borbu Kličko vs. Brigs. Razbiću ti zube - govorio je Brigs nemačkim novinarima, međutim, njegove provokacije još nisu urodile plodom, jer je Kličko ponovo izjavio da ga ne zanima ono što radi Amerikanac, već da je koncentrisan samo na narednu borbu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA