Fudbaleri Zvezde od početka sezone kratki za po 2.000 evra!

Crveno-beli za svaku pobedu u šampionatu dobijaju po 500 evra, što znači da su ostali bez novca posle mečeva sa Napretkom, Voždovcem, Partizanom i Čukaričkim

  • 1

Novac?! Misaona imenica u Crvenoj zvezdi već duže vreme. Nigde ga nema, a čak i kada se negde pojavi deli se na kašičicu. Navikli su na to u redovima srpskog šampiona, kao i na opasne rokove za isplatu pomenutog. Rokove koji prete da uruše temelje najtrofejnijeg srpskog kluba.

Upravo taj novac je okarakterisan kao najveći kamen spoticanja Zvezde i na početku ove sezone. Nemaština u letnjem prelaznom roku prouzrokovala je da se linije tima popunjavaju kvantitetom, a ne kvalitetom. Takođe, i neredovne plate (čitaj: kojih praktično i nema) ''usporavaju'' fudbalere da pokažu svoj maksimum.

Ali, za razliku od prethodnih sezona vršilac dužnosti generalnog sekretara crveno-belih Zvezdan Terzić smislio je model za ovu tekuću gde se fudbaleri sami pitaju koliko će zaraditi. Za pobedu dobija 500 evra premije, dok je nerešen rezultat ravan porazu.

- Obezbedili smo privavatne sponzore. Posle utakmice, najkasnije do ponedeljka, isplatimo premiju za pobedu u iznosu od po 500 evra - rekao je Terzić za Sportski žurnal i dodao:

- Crvena zvezda ne nagrađuje nerešen rezultat i nikome neće ostati dužna. Regulisaćemo sve preuzete obaveze. Možemo samo da kasnimo, malo. Isplaćujemo sve. Kakav tretman budu imali kod trenera na terenu, identičan će imati na blagajni.

To znači da su prvotimci Zvezde, za prvih 12 kola, zaradili ukupno 4.000 evra u prethodna tri meseca. Mogli su još više, ali su ostali bez 2.000 nakon remija sa Napretkom, Voždovcem i Čukaričkim, kao i poraza u večitom derbiju protiv Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delija

    13. novembar 2014 | 16:03

    Ajmo fuzija sa fk zeleznik,bruke jedne stavite katanac da nas vise ne kidate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA