NEVEROVATNO: Srpskom hokejašu poručili da mora da se samokontroliše! (VIDEO)

Igrač Bruinsa Milan Lučić je poznat kao temperamentna ličnost koja začas plane, ali očigledno najveći problem ima na utakmicama protiv Montreala, sa čijim navijačima je na ratnoj nozi, a u četvrtak je prilika za nastavak te priče

  • 4

Srpski hokejaš Milan Lučić poznat je na terenima NHL-a kao igrač sa kratkim fitiljom, a gotovo da ne prođe neki meč na kome ne uđe u klinč sa protivničkim igračima ili ne napravi neki neprimeren gest na utakmici. Naročito, je poseban njegov odnos sa navijačima Montreala.

Poslednji put je komunicirao sa pristalicama tog kluba kada je nepristojno gestikulirao prema njima zbog čega je kažnjen sa 5.000 dolara, a to je bilo u poslednim trenucima meča u kome je njegov Boston poražen od Kanediensa. Ta kazna je trebalo da mu bude opomena da takve stvari ne čini, ali nije se uzdržao.

Isto tako je u plej ofu prošle godine pretio Dejlu Visu tokom rukovanja posle sedmog meča u seriji u kome su on i saigrači ponovo poklekli pred igračima Montreala, a u četvrtak će imati novu priliku da upravo pred tim navijačima pokaže da može da kontroliše svoje emocije.

- Uvek će biti reakcija na takvo nešto. Mislim da je stvar u tome da ne želiš da to postane nešto između tebe i njih. Moraš da želi pobedu i to se ne sme prevideti - rekao je Lučić pred ovaj meč, a videćemo da li će uspeti da se suzdrži, jer očigledno da dueli sa Kanediensima izvlače najgore iz njega i njegovih saigrača.

Ali Lučić se ne tuče samo, pa tako mežete se podsetiti njegovog humanog gesta na jednom od prethodnih mečeva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kiza

    14. novembar 2014 | 19:40

    nemoj da pricas kada ne znas. milan prica jako dobro srpski. ovog leta je bio u bgd par dana. rodjeni brat mu igra fudbal u sindjelicu i svaki put kada moze istice svoje poreklo. Stenli kup jeodneo u pravoslavnu crkvu u Vankuveru a sledeci akda bude osvojio donece u srbiju. tako da prvo se raspitaj pa onda pricaj.

  • abrucher

    13. novembar 2014 | 17:38

    Kakve veze on ima sa Srbijom osim sta mu je cukundeda iz Srbije!covek ne zna da kaze jednu recenicu na srpskom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA