Advokat: Ako izgubimo od Danske odlučiću da li ostajem na klupi Srbije!

Utakmica I kvalifikacione grupe za prvenstvo Evrope između reprezentacija Srbije i Danske igra se u petak na stadionu Partizana od 20.45 sati, bez prisustva gledalaca

  • 12

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dik Advokat rekao je da ima potpuno poverenje u igrače i da veruje u pobedu protiv Danske u kvalifikacijama za Euro 2016. koja bi državni tim ostavila u trci za plasman na prvenstvo Evrope.

On je na pitanje novinara da li će u slučaju poraza podneti ostavku naglasio da je ta odluka "na njemu".

- Ja ću odlučiti da li se povlačim ukoliko doživimo neuspeh - poručio je holandski stručnjak.

Advokat je na konferenciji za medije na stadionu Partizana naveo da nije očekivao da će Srbija imati samo jedan bod iz dve kvalifikacione utakmice.

- Svaki meč do kraja za nas je kao finale. Ako u petak dobijemo Dansku ponovo smo u trci, mada će protiv kvalitetnog rivala biti veoma teško.

- Moramo da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže - rekao je Advokat i potvrdio da će iskusni Aleksandar Kolarov propustiti utakmicu pošto nije uspeo da sanira povredu prepona.

- Kolarov neće biti u sastavu za meč protiv Danske, a umesto njega igraće Duško Tošić. Posle niza testova situacija sa Kolarovim je takva da ne može da igra, ali on će biti uz ekipu- kazao je srpski selektor.

(Telegraf.rs/Tanjug)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA