Šta treba Zvezdi za TOP 16? Još jedna pobeda i euforija!

Sa dve pobede na svom terenu iz preostalih pet mečeva crveno - beli su sigurno u TOP 16 fazi, a ukoliko odigraju i bolje mogli bi do drugog mesta u grupi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika NORTH...
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • kezinjo

    14. novembar 2014 | 18:48

    Ovo je do sada ubedljivo najvece i najjace plakanje,lelek i cmizdrenje upuvanih crno belih bula narikaca koje cvile kao gladno stene.I dok im kk bankrot nis u propast ode crno bele napacene jadnice price o Zvezdi vode.U svom bunilu i ocaju ne mogu da se kontrolisu.Njihova bol je ogromna,njihove suze su preplavile sve moguce portale u ovoj zemlji. Ne mogu crno bele mukice da se pomire sa cinjenicom da je Zvezda sinoc igrala mocno,surovo,brutalno,oholo i mnogo bahato.Nesto nezaustavljivo.Ne mogu crno bele izbezumljene mucenice da prihvate po njih bolnu istinu da je Zvezda veoma blizu top 16 sto znaci jos sedam vrhunskih utakmica u areni,ogromnu zaradu za Zvezdin budzet, dolazak novih sponzora,jacanje vec sklopljenih sponzorskih ugovora,novac za mozda jos neko pojacanje,novi spektakli Delija...Iz aviona se vidi koliko su besne i histericne crno bele tangice,net tastatura nikad smesnije simpatizerke kk bankrot nis koje na utakmice uopste ne idu.Nije i nece im uspeti pokusaj da smanje vrednost Zvezdine velicanstvene pobede, a uvecaju njihov jadan i bedan nastup u nebitnom cipiripi kupu gde su tako nesrecni i u ''jakoj'' konkurenciji tek pre neki dan osvojili prvu teglicu cipiripija.Neka placu zagrepcanke, a mi Delije cemo i dalje uzivati u njihovim suzicama i novim velikim pobedama nase Zvezde.

  • vlada

    14. novembar 2014 | 17:38

    Realno je da dobijemo i Galatu sad u sledećem kolu...Neptunas i Kahu kući dobijamo 100%, a Olimpijakos teško da možemo da dobijemo ukoliko oni ne smanje gas. Imamo najdominantnije centre u Evropi, pleja koji je među top 5 u Evropi, Blažiča koji je sinoć objasnio koliko je bolji od NBA igrača vujačića, dva momka koji su uzeli srebro na Svetskom, Lazića koji je ćale za odbranu...ozbiljna smo ekipa

  • Srbin do groba

    14. novembar 2014 | 17:16

    Trebalo netrebalo Zvezdo zgazi ih sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA