Danko Lazović vredi skoro kao Bejl! Uporedite Partizanov tim sa ostalim velikanima na PES 2015!

Lazović ima nešto slabiju ocenu od igrača poput Gereta Bejla i Luisa Suareza*Partizan je napravljen krajnje čudno, s obzirom da Fofana ima bolju ocenu od Škuletića, a Saša Ilić ima skoro najslabiju ocenu u timu crno-belih

  • 27

Već par dana unazad ljubitelji fudbalske simulacije PES, mogu da uživaju u najnovijem izdanju ove igrice. Konami je ove godine za vas spremio nešto sasvim novo, a evo koje ekipe imaju najbolje ocene na novom PES-u.

Najbolje ocene imaju izmišljeni timovi "Evropa klasik" i "Svet klasik", dok je treće mesto zauzeo aktuelni osvajač Lige šampiona - Real Madrid sa ocenom 83. Posle "kraljevskog kluba" sledi Bajern Minhen sa ocenom 82, dok Čelsi i Mančester Siti sa ocenom 81.

Pogledajte vrednosti najboljih klubova u novom PES 2015.

Što se tiče individualnih ocena, naravno prednjače Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi sa ocenama 95. Treći na listi je Zlatan Ibrahimović sa ocenom 93, dok istu ocenu ima i golman Bajern Minhena, Manuel Nojer.

Pogledajte ispod najbolje igrače u ovoj igrici.

Interesantno je napravljen i tim Partizana. Najbolji igrači po ocenama su Danko Lazović (84), Nikola Drinčić (81) i Vladimir Volkov (78). Zanimljivo je da recimo Lazović ima samo malo slabiju ocenu od Gereta Bejla, Luisa Suareza, Robina Van Persija ili Seriha Ramosa.

Danko Lazović izgleda sa karakteristikama upravo ovako.

Treba još naglasiti da recimo Beko Fofana ima bolju ocenu od Petra Škuletića, kao i Saša Marković, odnosno Ivan Petrović od Saše Ilića, koji je među najslabije ocenjenim igračima crno-belih. Takođe, recimo Živko Živković ima bolju ocenu od Živka Živkovića, a Branko Pauljević ima istu kao Miroslav Vulićević.

Ovako (pogledajte ispod) izgleda Partizan, prvi put u Konamijevoj igrici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA