MATIĆ: Imamo kvaliteta, ali nemamo tim!

- Teško je igrati kad se ne zna ko šta treba da radi na terenu. Pretrčao sam mnogo više nego u Čelsiju, a videli ste efekat. Mnoge stvari ne funkcionišu. Igra nam se raspala - kaže igrač Čelsija

  • 20

Fudbaleri Srbije razočarali su i sebe i naciju izdanjem protiv Danske u kojem su poraženi sa 3:1 u trećem kolu kvalifikacija za EURO 2016. Posle utakmice izjava Nemanje Matića pokazuje da nije dovoljan samo individualan kvalitet da bi se ostvario rezultat.

- Teško je igrati kad se ne zna ko šta treba da radi na terenu. Pretrčao sam mnogo više nego u Čelsiju, a videli ste efekat. Mnoge stvari ne funkcionišu. Igra nam se raspala. Imamo pojedinačni kvalitet, ali nemamo tim - rekao je Matić.

Defanzivac Srbije Milan Biševac nije imao objašnjenje za slabo zalaganje igrača na terenu, već je kratko prokomentarisao.

- Ma, šta da vam kažem? Ovo je bila katastrofa, videli ste sve - rekao je Biševac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    15. novembar 2014 | 08:45

    Maticu tebi svaka cast I u pravu si Mi nemamo tim,timsku igru

  • AnaMArija

    15. novembar 2014 | 09:31

    Znamo mi u cemu je problem, nema para u reprezentaciji pa nema ni volje za igrom..A o upravi necu ni da govorim, sve se zna. Nemate obraza, treba da vas je sramota jer ne umete da nosite sveti dres..Bolje bih ja odigrala, curice obicne!!!

  • milano

    15. novembar 2014 | 09:32

    Nemoj da se brukate sa izjavama koji kvalitet imate šta ste pokazali ništa ,da sam selektor rasformirao bi ovaj tim uzeo bi igrače iz "Jelen Lige"momci bi igrali srcem trčali bi dokazali bi sigurno da dres Srbije vredi nešto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA