Dejan Stanković se oprostio u najvoljenijem dresu, a Zvezda je pobedila Udineze! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 10

U crveno-beloj fešti na Marakani, Dejan Stanković je proveo poslednje minute u dresu Zvezde*Iako utakmica između srpskog tima i Udinezea nije bila u prvom planu, Zvezda je slavila pogotkom Bogdana Planića

Dejan Stanković doživeo je i oproštaj od Marakane u dresu Crvene zvezde. Legenda crveno-belih odigrao je nešto manje od deset minuta u prvom poluvremenu utakmice između Zvezde i Udinezea u svom najdražem dresu pred nešto više od 15.000 gledalaca.

Stanković je u 37. minutu zamenio Vukana Savićevića, a pri ulasku na teren na severnoj tribini je napravljena bakljada i vatromet uz transparent "Deki Zvezda te zove i čeka na tebe" koji je sve vreme stajao na Severu.

Kada je završeno prvo poluvreme, Stanković se pozdravio sa sadašnjim fudbalerima Zvezde, ali i sa bivšim saigračima - Zoranom Njegušem, Goranom Bunjevčevićem, Pericom Ognjenovićem, Zvonkom Milojevićem i ostalima.

Usledio je odlazak na Sever u dresu Gorana Drulića (kao znaš podrške povređenom bivšem fudbaleru crveno-belih), gde je primio poklone od Delija  i obratio se Marakani.

Dobro veče Marakano! Šta da vam kažem sem jedno veliko hvala. Ovom feštom večeras stavio sam tačku na jedan ciklus, na jednu sjajnu karijeru. Zatvorio sam krug, tamo gde je sve počelo. Najbolji ste na svetu, volim vas, iz sveg srca - rekao je Stanković, čime ja završena ceremonija njegovog oproštaja.

Što se tiče same utakmice, ona je bila odlična. Prvo poluvreme gledali smo veoma dinamičnu utakmicu sa brojnim prilikama na obe strane, ali samo jedan pogodak. Njega je postigao Bogdan Planić u 7. minutu, posle odličnog kornera Mihajla Ristića.

Crveno-beli su u više navrata mogli da dupliraju svoje vođstvo, ali su velike šanse propustili Vukan Savićević i Luka Jović. I Udineze je imao svoje šanse, ali Zapata i Mjuriel nisu bili precizni u odsunim trenucima.

Nastavak utakmice bio je dosta manje zanimljiv od prvog, ali opet dinamičan. Udineze je na sve načine pokušavao da stigne do izjednačenja, ali nisu iskoristili nekoliko prilika koliko su imali.

Lalatović je pružio šansu skoro svima koji su bili na klupi, pa je i igra crveno-belih bila na slabijem nivou od prvog, mada treba naglasiti da su u finišu utakmice Đorđe Despotović i Darko Lazović promašili odlične šanse.

Sastavi:

Zvezda: Kahriman (od 54. Kahriman), Lazić , Planić (od 87. Mijailović), Antić (od 45. Đorđević), Jovanović, Grujić (od 67. Stojanović), Ristić, Savicević (od 60. Katai) , Gavrić (od 60. Gogić), Lazović, Jović (od 60. Despotović)

Udineze: Kelava, Alhasan, Domici, Zapata, Belmonte, Bubnjić, Dos Santos, Halberg, Alveš, Muriel, Pinci

Video: Đoković novi predsednik Teniskog saveza Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мики011

    15. novembar 2014 | 19:32

    Један је Геније Дејан Станковић.Штета што сад немамо бар једног таквог играча у репрезентацији!!!

  • NORTH...

    15. novembar 2014 | 21:29

    Deki Delijo, hvala ti!!!!!

  • a ha

    15. novembar 2014 | 23:49

    Bravo za Drulin dres...legendo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA