STANKOVIĆ: Čuo sam da sam novi selektor! Želja postoji, ali me niko nije zvao!

Najpre moram da naučim posao i kada osetim da mogu onda ću se odazvati, poručio je legendarni as

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Smeker
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • savica

    16. novembar 2014 | 14:32

    Osnujes fondaciju. skupis pare po svetu. ne das tvoju kintu i kupis mesto SELEKTORE. Samo moze u Srbiji. Iz kopacki bez iskustva.

  • Sare mladji

    16. novembar 2014 | 10:23

    Ko je sebi dao za pravo da ovako nesto lupeta pa on je postizao uspehe u inostranim klubovima. Juce je ostavio kopacke i poceo trenerski posao u zemlji svojih uspeha, toje njegov dobar potez i tu treba da uci i radi da skuplja iskustvo pa kasnije bi mogao da se oproba kao selektor ali mladjih selekcija kao sto su to uradili Drulovic i sada Curcic. Forsiranje Stankovica nije u redu jer njega je TOLE progurao za oprostajnu utakmicu i postavljanje rekorda u reprezentaciji i sa kojom nikakve posebne rezultate nije postigao. Najbolje resenje je da se desi totalna REORGANIZACIJA U FSS I OSTALIM PRATECIM organizacijama da se kriminalci, novokomponovani bogatasi, menadzeri kao i MESETARI PROTERAJU IZ SVIH SPORTSKIH ORGANIZACIJA I NAJBITNIJE KLUBOVA. POZELEO BIH KAO PRVO RADOVANU CURCICU DA OSTANE SA MLADIMA DO EP U CESKOJ DA ZAVRSI ZAPOCETO, jer preuzimanje ovih manekena u ovom trenutku moze mu ime kao sportskog radnika upropastiti. Mislim da bi Ljubinko sa njima bio u prednosti jer je proveo neko vreme sa vecinom od njih... Ako budete ovo objavili ja Vam se zahvaljujem, a ako ne objavite nece biti prvi put.

  • Nemanja

    16. novembar 2014 | 09:55

    Mašinerija radi svašta. Kako ti da budes selektor. Nemaš sat vremena kao trener. Možda za desetak petnaest godina kada se dobro iskalis. Nama treba neko ko zna, ko je neutralan i neće da brenuje ove naše umisljene zvezde koje ginu za klub a odmaraju se u reprezentaciji. Udaljiti terzića i ostale sto dalje od reprezentacije i reprezetativaca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA