Ristić za Telegraf: Kada je Deki igrao nisam znao šta je lopta, a sada sam bio uz njega

Mladi fudbaler Zvezde oduševljen što je nekoliko minuta na terenu proveo sa legendom srpskog fudbala

  • 12

Kada je Dejan Stanković debitovao za Crvenu zvezdu mladi Mihailo Ristić nije bio ni rođen, a u momentu kada je Deki prešao Lacio polako je učio da izgovara komplikovanije reči i trčkara za loptom u dvorištu.

Kao mali mu se divio, a sada je Ristić imao veliku priliku i čast da odigra nekoliko minuta zajedno sa legendom Zvezde, ali i srpskog fudbala.

- Osećaj je neopisiv. Nikada nisam očekivao da ću na terenu da budem sa velikim Dejanom Stankovićem. Momenat kada je ulazio u igru ostaće nezaboravan. Ono, stojiš na terenu, a prilazi ti Deki. To se dešava jednom u životu - rekao je Ristić za Telegraf i dodao:

- Dekija i njegove snimke sam gledao kada nisam ni zamišljao da ću biti u Zvezdi. Ma, ni loptu nisam časno šutnuo. A sada sam na terenu bio s njim. Eto, šta ti je život.

Podsetimo, crveno-beli su na Stankovićevom oproštaju od Zvezde, savladali italijanski Udineze rezultatom 1:0 golom Bogdana Planića na samom početku meča.

(M.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mića

    16. novembar 2014 | 13:05

    Tebi Rile zelim svaku srecu i samo tako nastavi bices ti veliki fudbaler

  • Odic

    16. novembar 2014 | 18:39

    Bices i veci od njega !!

  • Mladen Ugljevik

    17. novembar 2014 | 00:03

    Koliko zlobnih komentara iskompleksiranih i neostvarenih ljudi.. Za ne povjerovati.. Mali je trenutno najbolji igrač CZ sa samo 19 godina, koje je napunio prije neki dan.. Sjetite se za koju godinu šta ste pisali, kad ovog klinca vidite u LŠ. Pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA