Vujošević: Igrači Levskog su nas branili od navijača! (VIDEO)

Oni su čak ušli i u sukob sa svojim navijačima da bi zaštitili pre svega igrače Partizana, a i navijače, kaže strateg crno - belih

  • 8
KK Partizan - KK Krka, Duško Vujošević Foto: Marko Todorovic

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević zahvalio se  igračima i stručnom štabu Levskog, jer su pritekli u pomoć njegovom timu prilikom incidenta i ulaska bugarskih navijača na teren.

Srpski šampion je ubedljivo trijumfovao u Sofiji 98:66.

- Moram da naglasim da su se igrači Levskog i trener Papazov tokom incidenta ponašali krajnje prijateljski i sportski.

- Oni su čak ušli i u sukob sa svojim navijačima da bi zaštitili pre svega igrače Partizana, a i navijače. To ne smemo da zaboravimo, kada oni budu dolazili u Beograd - rekao je Vujošević za klupski sajt.

Partizan je ubedljivo savladao Levski (98:66), a meč u Sofiji obeležio je incident početkom druge četvrtine kada su navijači domaćeg tima ušli u teren u želji da se obračunaju sa pristalicima crno-belih.

- Bila je odlična atmosfera na početku utakmice, ispunjena dvorana. Mislim da je Levski pogrešio jer u prisustvu toliko velikog broja navijača, a bilo je i dosta fudbalskih navijača, obezbeđenje nije bilo srazmerno- kazao je Vujošević.

On je istako da je zadovoljan, jer je pored pobede, Partizan dobio i neke igrači koji su veoma bitni za način igre crno-belih.

KK Partizan KK Levski (5)

- Vrlo značajna pobeda i odličan pristup igrača. Od početka utakmice imali smo vrlo jasnu ideju kako i na koji način treba da odigramo protiv ekipe Levskog.

- Kontrolisali smo celu utakmicu i na kraju vrlo ubedljivo rezultatski dobili. Ono što je jako bitno sa individualnog i timskog aspekta, dobili smo neke igrače koji su vrlo bitni za naš način igre - zaključio je Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Večiti ŠAMPION!!!KKP!!!!

    15. novembar 2014 | 22:43

    Dule Vujošević šalalala!!! AJMO CRNO-BELI IMAMO BESKRAJNO POVERENJE U VAS, ali ajde vise dajte tog pleja SP#8 je naš u ponedeljak!!!! ŠAMPIONI!!!!

  • Deks

    15. novembar 2014 | 22:36

    Posle kazu vujosevic maltretira igrace.a on ih u stvari trenirao za ovakve stvari

  • Fratello

    15. novembar 2014 | 22:52

    Nikad vise nisam verovao u ove momke!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA