NIKADA NE BISTE OVO POMISLILI! Savo Milošević predlaže novog selektora Srbije!

Doskorašnji direktor omladinskog sektora postao je potpredsednik FSS zadužen za A reprezentaciju i on će sa svojim timom do 25. novembra predložiti novog šefa struke * "Orlove u Grčku vodi Radovan Ćurčić, a u strukture saveza ušao i Dragiša Binić kao zamenik direktora mlađih selekcija

  • 31

U prostorijama Sportskog centra Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi održana sednica Odbora za hitna pitanja kojom je predsedavao Tomislav Karadžić, predsednik FSS.

Razgovaralo se o aktuelnoj situaciji u vezi „A“ reprezentacije i tim povodom razmatrana je i usvojena ostavka Dika Advokata na mesto selektora, čime je prekinuta saradnja i sa njegovim pomoćnicima, Bertusom van Lingenom i Željkom Petrovićem.

Ugovori sa svima sporazumno su raskinuti na dan 15. 11. 2014, sa odredbom da ni jedna ugovorna strana nema bilo kakve obaveze i potraživanja prema drugoj strani.

Članovi Odbora za hitna pitanja FSS zahvalili su se selektoru Diku Advokatu na saradnji i korektnom i profesionalnom odnosu prilikom postizanja sporazuma o raskidu ugovora.

Na sednici su razmotrena kadrovska pitanja i donete su odluke da Savo Milošević bude izabran za potpredsednika Fudbalskog saveza Srbije sa zaduženjem da vodi brigu o reprezentativnim selekcijama, sa akcentom na rad „A“ reprezentacije. Mitar Mrkela imenovan je za direktora mlađih selekcija FSS, a za njegovog pomoćnika izabran je Dragiša Binić.

Na osnovu predloga Save Miloševića, Odbor za hitna pitanja FSS doneo je odluku da „A“ reprezenzaciju Srbije, na predstojećoj prijateljskoj utakmici protiv Grčke, u utorak 18. novembra 2014 na Kritu, vodi Radovan Ćurčić, aktuelni selektor Mlade reprezentacije, sa svojim Stručnim štabom.

Na sastanku je preciziran datum održavanja sledeće sednice Izvršnog odbora FSS, koja je zakazana za utorak, 25. novembra 2014. Do tada će Savo Milošević, sa svojim saradnicima, dati predloge kadrovskih rešenja za imenovanje novog selektora i saradnika.

(Telegraf.rs/FSS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    16. novembar 2014 | 10:12

    XXAAXXAA..Pa da li postoji neki sekundarac osim Mrkele u FSS(pa ko ce cistiti otpad..),Binu tu ne ubrajam posto je covek latentni GROBAR,kao sto je i Dejo Savicevic,Vladimir Jugovic..samo su sticajem nesrecnih okolnosti zavrsili na MRAKani..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • mića

    16. novembar 2014 | 08:03

    Prodo si se Savo

  • Mr.Romanijac

    16. novembar 2014 | 08:22

    Dosta vise zamazivanja ociju ovakvim postupcima. Gubi se iz srpskog fudbala, Tole nakazo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA