TOTALNO RASULO: Jedan reprezentativac više ne želi da igra za Srbiju!

Fudbaleri Srbije preselili su se u Staru Pazovu gde će se pripremati za prijateljski meč sa Grčkom, ali je pitanje u kom sastavu

Utakmica protiv selekcije Danske bila je poslednja za Dika Advokata na klupi reprezentacije Srbije, ali bi taj meč mogao da bude kraj i za jednog fudbalera u dresu sa našim nacionalnim grbom.

Posle neočeikvanog debakla atmosfera u timu Srbije je već u svlačionici bila izuzetno mučna i teška, a prema nezvaničnim informacijama koje kruže u novinarskim krugovima, jedan reprezentativac je odlučio da više ne igra za nacionalni tim!

Fudbaleri Srbije su se iz hotela Hajat preselili u Staru Pazovu, kako bi bar pokušali da se pripreme za prijateljski meč sa Grcima, ali je veliko pitanje u kakvom sastavu će naš tim nastupati u tom meču.

Još uvek nije poznato koji igrač je u pitanju, neko sa dužim ili kraćim stažom, ali očekuje se da se vrlo brzo odgovor na ovo pitanje pojavi.

U svakom slučaju nastalo je totalno rasulo u fudbalskoj reprezentaciji Srbije!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vidic

    16. novembar 2014 | 13:02

    Jednog dana ce vam biti jasno ko je najpametniji bio i napustio repku cim je krenulo nizbrdo. Vecina je na Vidica bacala drvlje i kamenje kad je rekao NE repki a da su to tada uradili i ostali do sada bi mnogi problemi bili reseni. Proglasavali su ga izdajicom i da mu je samo ManU vazan a niko nije shvatio zasto je napustio. Zalosno je da igraci koji vec igraju po klubovima Celziju, Situju, ManU, Interu moraju da "grizu" i sve sami vuku da bi napravili rezultat iz kojeg ce korist da izvuku menadzerski igraci da bi se prodali !!! Nije njima problem da igraju za Srbiju vec im je problem kad znaju da ne igraju za Srbiju a nose njen dres , ko razume shvatice. Ovaj savez zivi na ledjima Ivanovica, Kolarova i jos dva tri igraca inace da nema njih pet sest nebi mi ni jednu jedinu utakmicu dobili. Mnogi vide samo ono "Ivanovic ispao" a ne pitaju se zasto !? Pa normalno da ce da ispadne kad covek mora da drzi od jedne do druge aut linije i da daje golove. Da moze ko covek da igra samo na svom mestu nebi "ispadao". Ma truli smo...

  • Amateri

    16. novembar 2014 | 12:52

    Nadam se da je to Zoran Tošić,Raća Petrović ili Kuzmanović

  • Курсула

    16. novembar 2014 | 13:28

    Шта рећи а не заплакати...Предлажем доношење "ЗАКОНА О ЗАБРАНИ ФУДБАЛА" у земљи Србији!!! Оставимо,бре,"сокер" онима који то умеју а ми играјмо одбојку,кошарку,ватерполо,тенис...Да не би оног ..беног дрона,вероватно би нас и Шиптари "измасирали" у сред "миле нам" Престонице.Не треба да се оптерећујемо са овим,као,уосталом,ни производњом ТЕЛЕВИЗОРА! Оставимо то Јапанцима а ми производимо пшеницу.Исто тако је и у Спорту-оставимо фудбал онима који то знају а ми играјмо оно што нам иде од руке,рецимо...ватерполо или,као што већ рекох...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA