ADVOKATOV TIM SASTAVLJALI MENADŽERI: Ne može niko da me ubedi da nije tako!

Legendarni fudbaler reprezentacije Jugoslavije i Crvene zvezde ubeđen je da su u menadžeri umešali prste oko sastavljanja tima Holanđanina

  • 25

Srbija je protiv Danske doživela debakl, a razloge ovog neuspeha legendarni fudbaler Jugoslavije Stanislav Karasi vidi u fudbalskim menadžeri, koji su po njegovom mišenju imali važnu ulogu u sastavljanju tima Dika Advokata.

- Ne može niko da me ubedi da nije tako. Jednostavno, to se vidi golim okom i ne treba da budeš stručan da bi to konstatovao. Menadžeri su opet upleli prste - rekao je Karasi za "Novosti" i dodao:

- Sramota je da niko ne odigra ništa. Način na koji smo igrali, ako se može i pričati o igri, bio je da ne poverujete. Ma, nema tu mnogo šta da se kaže. Čitav život sam u fudbalu, mnogo toga i lošeg sam prošao ili zapamtio, ali poraz od Danaca je najveća bruka u poslednjih 20 godina!

Ipak, legendarni fudbalr nije pomenuo nijedno konkretno ime.

- Ponašanje svih, bez izuzetka, bilo je katastrofalno. I ne pričam samo o zadacima, igri, već o pristupu, volji, želji, borbenosti. Ništa od toga ja nisam video te tužne večeri na stadionu Partizana osim katastrofe, blama zaključio je Karasi.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mamee

    16. novembar 2014 | 13:33

    Svaka cast Karasi, i budali je jasno. Pa Lazovic ne moze ni u JSL da igra a kamoli u reprezentaciji. Dusko Tosic? Onaj u odbrani Mitrovic. Strasno. Iako sam zvezdas, nama u reprezentaciji treba jedan Vujosevic pa ih siba, trcali bi ko bele lale. I onda ljetos kompletna nacija kritikovala je Saleta sto je izbacio Micova, i sta se pokazalo. Trener pravi plan i ko nece da slusa mars napolje taman da je prvi igrac planete.

  • Zoki

    16. novembar 2014 | 13:48

    Potpuno ste u pravu. Zatoje godpodin Antic i napustio mesto Selektora jer nije vise migao da izdrzi pritisak Fudbalske Mafije.

  • banjalucki levi bek i farmer koza

    16. novembar 2014 | 13:41

    Ciji je Zeljko Petrovic kum? Ko je vodio Lazovica u PSV? Ko je odveo Mitrovica u Frajburg ? Ko je gurao igrace kod Gudeljevog oca u Bredi ? Ko Djuricicevog oca spopada i pritiska jos od Benfike da potpise za njega? A NIJE CUVENI SIPTAR RAMADANI FALI.. U pravu si Karasi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA