Novi Zvezdin predsednik će biti Petar Škundrić?

Nekadašnji ministar energetike i rudarstva ima velike izglede da postane prvi čovek aktuelnog šampiona

  • 8

Predsednik Sportskog društva Crvena zvezda Petar Škundrić mogao bi da preuzme čelnu funkciju fudbalskog kluba sa "Markane".

Prema saznanjima "Mozzart Sporta", nekadašnji ministar energetike i rudarstva  ima velike izglede da postane predsednik Crvene zvezde, i da upravo on bude jedini kandidat na neposrednim izborima 10. i 11. decembra.

Škundrić bi svojim kontaktima i vezama mogao da izvuče Crvenu zvezdu iz finansijskih problema, a poznato je da je imao najveću ulogu u dolasku generalnog sponzora, ruske kompanije Gasporom, na Marakanu i time praktično još 2010. godine sačuvao klub od definitivnog finansijskog sloma.

On je, navodno, već obavio pojedine razgovore i konsultacije i izrazio spremnost da postane predsednik. Uz samo jedan uslov: da ima najvažniju ulogu prilikom donošenja strateških odluka, piše "Mozzart Sport".

Doktor Petar Škundrić je redovni profesor na Tehnološko-metalurškom fakulteta Univerziteta u Beogradu. Obajvio je više od 200 naučinh radova. Takođe, počasni je profesor Univerziteta u Sankt Peterburgu, što je još jedan dokaz njegove uske povezanosti sa Rusijom.

(Telegraf.rs/Izvor: Mozzart Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mik

    16. novembar 2014 | 15:20

    Ako on postane predsednik,onda Gasprom definitivno preuzima Zvezdu,što uopšte nije loše.

  • Vopi

    16. novembar 2014 | 19:54

    Nisam do sad izlazio na izbore ali ovaj put ocu i glasacu za Petra.

  • Pfc

    16. novembar 2014 | 18:51

    Znaci Gasprom! E MOJ DACICU, DAO SI ZVEZDI NAJVECEG SPONZORA, SRAM TE BILO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA