Federer odustao od finala, Novaku titula! (VIDEO)

Najbolji teniser sveta bez borbe je osvojio titulu na završnom Masters turniru u Londonu, jer se Rodžer Federer povukao zbog povrede * Za publiku u Londonu odigran je egzibicioni meč sa Endijem Marijem

  • 33

Novak Đoković osvojio je titulu na završnom Masters turniru u Londonu bez borbe, jer je Rodžer Federer morao da odustane zbog povrede. Njih dvojica su u nedelju od 19 časova trebali da igraju finale, ali Švajcarac nije hteo da rizikuje da se ozbiljnije povredi.

Federer je na poslednji trening pred meč kasnio skoro sat vremena, a na kraju se nije pojavio. Već tada je bilo nekih nagoveštaja da se meč možda neće odigrati, da bi se sumnje obistinile.

Federer je izjavio da bi u njegovim godinama igranje meča protiv Novaka bio veliki rizik.

- Nisam spreman za meč, pokušao sam sve. Nadam se da razumete. Želeo sam da izađem pred vas i izvinim se što nisam u mogućnosti da nastupim. Izvinite još jednom - rekao je Federer, koga za pet dana očekuje finale Dejvis Kupa.

Novak je odigrao egzibicioni meč sa Endijem Marijem, na kom je slavio posle jednog seta, rezultatom 8:5. Za to vreme je viđeno dosta interesantnih poteza, a Nole je u svom stilu pravio šou.

Iako na terenu nije izvojevao titulu u Londonu, Đoković je prvi teniser posle Ivana Lendla koji je tri puta zaredom osvajao završni Masters turnir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мики011

    16. novembar 2014 | 19:01

    Какав смрад,није смео нацрту.И ако има повреду боље да је пустио Вавринку у финале.

  • mb011

    16. novembar 2014 | 18:47

    Kada se samo setim koliko puta je taj isti federer imao šta da kaže na novakove predaje mečeva.

  • vaš novinar

    16. novembar 2014 | 18:56

    Da, povredjen mu ego....zent da ga Novak ne oduva.....hahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA