Radonjić zadovoljan poslednjom deonicom, Džikić neubedljivim porazom!

Trener crveno-belih je zadovoljan jer je njegova ekipa uprkos padu u igri uspela da pobedi, dok je Džikić srećan što je njegova ekipa naterala Zvezdu da jedva iščupa pobedu

  • 3

Košarkaši Crvene zvezde uspeli su da ostvare i osmu pobedu u ABA ligi. Crveno-beli su uz dosta muka pobedili Krku u Pioniru, a trener kluba sa Malog Kalemegdana, Dejan Radonjić rekao da je očekivano da ima pada u igri njegove ekipe.

- Naša ozbiljnost prema Krki bila je ba zadovoljavajućem nivou. Krka je pokazala kakav je tim, mi smo imali dobar pristup, ali sezona je godinu dana, ne može se u svakom meču biti dobar. U dužem periodu je tako nešto realnost, ne treba kritikovati, to može biti kontraproduktivno. Na tri dana smo u igri, tako je bilo i prošle sezone, mislim da je dobro iz ovakvih mečeva izaći sa pobedom i odmah razmišljati o sledećem meču. Sam tok utakmice, početak kao da je ulio preveliku dozu samopouzdanja. Nastavak je išao na tim krilima, a iz jedne situacije i loše odbrane, bilo je potrebno vratiti se svojim principima. U poslednjoj četvrtini odigrali smo dobro i uspeli da pobedimo - rekao je Radonjić.

Njegov kolega i trener Krke, Aleksandar Džikić uprkos porazu je bio zadovoljan igrom koju je prikazala njegova ekipa.

- Nemojte zameriti, mi nismo došli ovde da pobedimo. Bilo je bitno da izađemo čitavi, ali to nismo uspeli jer je Huk povređen. To nam je problem jer dve nedelje nismo trenirali 5 na 5. Naterali smo Zvezdu da igra najjače, nisu kalkulisali, krenuli su sa Tejićem, tada su se i odvojili. Zvezda igra dobro napred i tu smo imali najviše problema, moji mlađi igrači su probali da igraju u Pioniru, da vide kako je to. Verovatno im je drago što su me navijači vređali - rekao je Džikić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Страхиња

    17. novembar 2014 | 09:17

    Nemoguce koliko je smesan ovaj Radonjic. Pa Vujosevic bi sa ovim timom stigao do final 4-a.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA