VUJOŠEVIĆ: Ne čekamo Pavlovića kao spasioca!

U kontaktima smo sa Sašom, nismo ga pritiskali, ostavili smo mu vreme da odluči, voleli bismo da dođe, ali ne kao spasilac, rekao je trener Partizana

  • 27

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je pred meč sa Lijetuvos Ritasom (utorak 20.45)  bio mnogo bliži ostvarenju želje za plasman u drugu fazu Evrokupa.

U Grupi E posle Petog kola Partizan zauzima poslednje, šesto mesto, sa samo jednim trijumfom, dok je Lijetuvos ritas na deobi prvog, zajedno s Banvitom, sa četiri trijumfa i jednim porazom.

Vujošević se takođe osvrnuo i na priče od dolasku Saše Pavlovića.

Plasman u drugu fazu Evrokupa obezbediće četiri najbolje plasirane ekipe iz grupe.

- Čeka nas kvalitetan protivnik koji ima sve dobre karakteristike litvanske košarke.

- Ovom pobedom koja bi ujedno bila i revanš za poraz u prvom kolu, bili bismo bliži svojoj želji da prođemo u drugu fazu Evrokupa i mladom timu obezbedimo još evropskih utakmica i prilika da napredujemo -  rekao je Vujošević novinarima u Beogradu.

Partizan će se od 20.45 u Hali Pionir sastati s litvanskim Lijetuvos ritasom u utakmici šestog kola Grupe E Evrokupa.

- Mi ćemo sigurno dati svoj maksimum. Nadam se da će publika prepoznati značaj utakmice i da će nam pomoći da dođemo do pobede, kojom bismo ušli u realnu trku za plasman u drugu fazu - rekao je Vujošević.

Novinare je zanimalo kako teku pregovori oko povratak Aleksandra Pavlovića, a Vujošević je rekao da se i dalje pregovara i da nema ništa novo povodom toga.

- U kontaktima smo sa Sašom, nismo ga pritiskali, ostavili smo mu vreme da odluči... Ima izgleda da se pregovori završe na obostrano zadovoljstvo.

- Razgovaramo s Pavlovićem na miru, voleli bismo da dođe, ali ne kao spasilac. Ovaj mladi tim trenira, i mi ne provodimo vreme čekajući spasioca, već da učinimo ovaj tim boljim - kazao je Vujošević.

Trener Partizana je rekao da ne zna zašto se u medijima stalno pojavljuju informacije da su pregovori s Pavlovićem završeni i zašto se od toga, kako je rekao, pravi "parada".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan B.

    17. novembar 2014 | 14:36

    Saša majstore,vrati se

  • savica

    17. novembar 2014 | 15:44

    Svaka cast Vujosevicu svake godine dizes tim iz PEPELA. od nule.

  • a ha

    17. novembar 2014 | 23:57

    Kako bih voleo da dođe Pavlović..pa da se odmorimo malo od kuknjave i jadikovanja...ili klečite ,molite ..uradite nešto ,samo da dođe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA