Raul i Šalke za pregovaračkim stolom

Španac želi da ostane, ali pod uslovom da zadrži platu od sedam miliona evra po sezoni

  • 0

I u 34. godini španska legenda Raul drži cenu i rejting. U toku su pregovori njegovog menadžera sa čelnicima Šalkea o produženju ugovora koji ističe na leto.

Raul se nalazi sa Šalkeom na pripremama u Dohi, a tamo je doputovao i Hines Karvahal, čovek koji vodi računa o karijeri španske zvezde. Raul je rekao da želi da ostane u Gelzenkirhenu, ali samo pod uslovima kakve je imao i dosad. Naime, on je zarađivao sedam miliona evra po sezoni, od čega je Šalke plaćao pet miliona, a Real Madrid preostala dva. Takav dogovor je sklopljen zbog prerano raskinutog ugovor kada je Murinjo otpisao sjajnog golgetera i važio je u ovoj i prošloj sezoni.

Sada Raul želi novi ugovor sa istom platom, ali problem je što Šalke ne može da „pokrpi“ rupu od dva miliona jer Real od sledećeg leta više neće imati obavezu da plaća Raula.

Jedino što je Šalke dodatno ponudio je da snosi troškove organizacije Raulove oproštajne utakmice. Videćemo da li će se Špancu svideti ova ideja...

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA