Partizan izvisio, Mekejleb našao klub!

Nekadašnji plej crno-belih koji je od početka sezone bez tima, na pragu je potpisivanja ugovora sa jednim evroligašem

  • 4

Nadali su se potajno navijači Partizana da bi njihov miljenik Bo Mekejleb mogao da se vrati u klub, koji je deficitaran na poziciji plejmejkera, ali od toga neće biti ništa. Amerikanac je vrlo blizu potpisivanja ugovora sa Bajernom iz Minhena prema pisanju medija.

Kako javlja specijalizovani košarkaški sajt "Sportando" koji se poziva na "Eurobasket", nekadašnji organizator igre Montepaskija i Fenerbahčea primećen je na aerodromu u Minhenu. On bi trebalo da potpiše ugovor sa Bavarcima, ali u njemu će biti klauzula po kojoj će moći da ode posle prvog dela Evrolige.

Njemu sigurno neće predstavljati problem privikavanje, jer je upozna t sa srpskim jezikom, a u Bajernu je trener naš Svetislav pešić, dok su u timu Vladimir Štimac, Vasilije Micić i Duško Savanović. Promocija Mekejleba se očekuje već u ponedeljak uveče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Acotop Republika Srpska

    17. novembar 2014 | 18:50

    E bas ce doci da igra Kup Liliane Ronketi

  • koskin komsija

    17. novembar 2014 | 18:19

    pa koska jel da dolazi bo u partizan,proverena informacija?!HAHAHAHA... jos jedna laz duletovih svedoka,verovatno si imao informaciju iz zute stampe!HAHAHAHA.... ma sta te briga koska,ajmo mi onu nasu-KAD SI BIO DETE MALO....HAHAHAHAHA

  • goran

    17. novembar 2014 | 17:40

    Ma ko bi dosao u klub koji se gasi svetlo i Pavlovic nece doci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA