Da li je ova kazna za Levski dovoljna, posle napada na košarkaše Partizana i Grobare? (VIDEO)

Levski je kažnjen sa 500 evra jer su njegovi navijači ubacivali meke predmete na teren, dok će zbog bacanje tvrdih predmate morati da plati 1.000 evra

  • 15

Košarkaška Jadranska liga kaznila je Levski iz Sofije sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama i 5.500 evra zbog loše organizacije meča protiv Partizana.

Meč osmog kola regionalnog takmičenja prekinut je početkom druge četvrtine kada su navijači Levskog utrčali na teren i sukobili sa pristalicima Partizana.

Levski je kažnjen sa 500 evra jer su njegovi navijači ubacivali meke predmete na teren, dok će zbog bacanje tvrdih predmate morati da plati 1.000 evra.

Loša organizacija meča klub iz Sofije koštaće dodatnih 1.000 evra, dok će zbog nesportskog ponašanja publike morati da plate 3.000 evra.

Bugarski tim će bez prisustva publike odigrati naredne dve utakmice protiv Cibone i Crvene zvezde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ludi Milojko

    17. novembar 2014 | 17:07

    Sprdacina od ''lige''...zbog tog mutanta smo upropastili nasu ligu,a svi znamo sta bi bilo da je situacija bila obrnuta....

  • Delija - Srbin

    17. novembar 2014 | 17:59

    Pa kakva je ovo kazna majko mila?? Pa trebalo je da bude do kraja sezone bez navijaca na gostujucim terenima, 6 utakmice bez publike na domacem terenu, -2 boda u takmicenju i novcana kazna od 50 000 e pa da vidimo onda!!! Dajte bre ljudi za skidanje sakoa D.V. uzimaju tolike pare a za napad na igrace sto nesme da se desi ni u snovima neka sica!!!!! Mamuli vam lopovsku pokvarenu bezobraznu...... Ovako nece moci ;-)

  • lazic

    17. novembar 2014 | 17:37

    Znaci u EU je dozvoljeno Vise BOGDANOVA NA TERENU , i placa se manja kazna ???????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA