Dačić čestitao Lukiću pobedu u derbiju

Ministar unutrašnjih poslova poslao SMS čestitke predsedniku Zvezde. Igrači kasnije slavili sa Upravom i navijačima

  • 0

Po završetku večitog derbija u kojem je Crvena zvezda slavila 2:0, vezista Partizana Stefan Babović je na atletskoj stazi čestitao fudbalerima večitog rivala, a kada su se "crveno-beli" preselili na zapadnu tribinu i slavili u "Laundž bar", predsedniku Vladanu Lukiću stigao je SMS sa čestitkom od ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića.

Sportski gest ministra, osvedočenog Partizanovca, svakako je promena u odnosu dva kluba koji uglavnom komuniciraju preko saopštenja u kojima jedni druge za nešto optužuju.

Slavlje Uprave kluba, viđenijih Delija i fudbalera kojima je trener Prosinečki dao slobodu da slave pobedu prošlo je uz pesme poput "Zvezda mi je sve" i "Zbog tebe ostaviću sve".

Neposredno posle utakmice, slavlje "crveno-belih" na atletskoj stazi ispred krcate severne tribine ipak je prošlo sa vređanjem Partizana, za koje bi Crvena zvezda mogla da bude sankcionisana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA