Može li Partizan ponovo do 15:0 protiv kluba koji je pre godinu dana pobedio Zvezdu na Marakani?

Crno - beli igraju protiv Sloge iz Petrovca na Mlavi s kojom su se sastali samo u Kupu Jugoslavije 1951. godine

  • 3

Kada fudbaleri Partizana budu istrčali na teren u Humskoj u sredu od 17 časova, realno, biće svesni da i da imaju svoj dan neće uspeti da nadmaše rezultat svojih prethodnika u jedinom dosadašnjem okršaju sa klubom Sloga iz Petrovca na Mlavi.

Jer, 1951. godine rezultat u meču Kupa Jugoslavije je glasio 15:0 za crno - bele, što je u današnjem fudbalu, naročito ranga Kupa Srbije praktično nemoguće.

Drugi susret u istoriji dva kluba trebalo bi da bude mnogo neizvesniji nego taj premijerni pre 63 godine, odigran, gle kurioziteta - 18. novembra.

Trener srpskog vicešampiona Marko Nikolić kome je nekoliko igrača sa reprezentacijama, imaće problema da sastavi tim za duel protiv člana Prve lige Srbije (trenutno na četvrtom mestu), koji je na početku 2014. godine pobedio Crvenu zvezdu u prijateljskom meču na Marakani.

- Utakmica je došla u nezgodnom momentu pošto smo mi bez Danka Lazovića, Branka Ilića i Vladimira Volkova, koji su sa reprezentacijama. Možda nije legitimno da drugi procenjuju kada nama odgovaraju termini utakmica ali snaći ćemo se. Radićemo svoj posao kao i do sada - poručuje Marko Nikolić iz Humske.

NISMO FAVORITI U KUPU

Trener crno - belih koji su u prethodnoj rundi pobedili Bežaniju na Vračaru sa 1:0 golom Beka Fofane.

Upravo se tamnoputi napadač očekuje da bude starter u ovom meču.

- Poslednje dve godine u finalu igraju Jagodina i Vojvodina, a posle ispadanja Crvene zvezde ne vidim nas kao favorite za osvajanje trofeja već kao tim koji mora dobro da odigra sutra protiv Sloge.

POGLEDAJTE KAKO JE SLOGA POBEDILA NA MARAKANI

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA