BORA ČORBA SA SEVERA: "Je.. grobare, je.. grobareeeee!" (VIDEO)

Legendarni roker u horu navijača Zvezde vređao Partizanovce posle sinoćnje utakmice na Marakani

  • 12

Veliki navijač Crvene zvezde Bora Đorđević u transu je slavio sa igračima i "delijama" pobedu nad Partizanom (2:0) u sinoćnoj utakmici polufinala kupa Srbije. Frontmen Riblje čorbe bio je u prvim borbenim redovima severne tribine Marakane, odmah na ogradi, kojoj pristup imaju samo vođe navijačkih grupa i viđenije "delije".

Pored gomile poznatih pesama kojima "delije" slave i bodre svoj klub, Bora je zajedno sa igračima i navijačima iz sveg glasa zapevao i uvredljivu pesmu na račun "crno-belih" "J... grobare". Pogledajte video:

Slavlje fudbalera i pristalica "crveno-belih" ispred severne tribine Zvezdinog stadiona trajalo je punih pola sata. Navijači su bili oduševljeni velikim trijumfom nad najvećim rivalom, očigledno željni uspeha protiv Partizana koji nisu česti u poslednje vreme. Zvezda je poslednji put pobedila "crno-bele" prošle godine u kupu (1:0), ali joj ta pobeda ništa nije značila, pošto je u prvom meču poražena 2:0. Poslednji put u prvenstvu Zvezda je nad večitim rivalom trijumfovala 2008. godine na Marakani velikim rezultatom 4:1, ali tada pred praznim tribinama zbog kazne.

(O.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Петар Петковић

    11. april 2012 | 21:11

    Moze on kolko god hoce da psuje i pljuje grobare al ja cu uvek da ga volim jer je pevacina bre !

  • Stefan

    22. mart 2012 | 13:32

    Bora je sinoc bio s nama kao navijac i ne vidim nista sporno u tome sto je pevao navijacke pesme. Mogao je i Dacic to da radi sa svojim drugarima Alkatrazima... A zaboravili ste onog kompleksasa Stanojevica i njegovo urlanje u svlacionici prosle godine http://www.youtube.com/watch?v=NmqxHi8CYXg

  • miki

    22. mart 2012 | 12:41

    Pijana budala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA