VUJOŠEVIĆ: Šanse su nam sada male za prolazak u drugu fazu!

Posle poraza crno-belih od Lijetuvos Ritasa sa 85:76 u dvorani Pionir, ni šef struke Partizana ne polaže velike nade u prolaz dalje

  • 10
KK Partizan - KK Krka, Duško Vujošević Foto: Marko Todorovic

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je posle poraza od Lijetuvos Ritasa da crno-beli imaju male šanse za plasman u drugu fazu Evrokupa.

Partizan je u Pioniru izgubio rezultatom 85:76, što je njegov peti poraz u E grupi tog takmičenja.

- Čestitam Lijetuvos Ritasu na velikoj borbenosti, angazovanosti, disciplini u odbrani i želji da u Beogradu pobede Partizan. Da bi se dobila ovakva ekipa potrebno je da bolje odigramo nego veceras - rekao je Vujošević posle meča istakavši da njegovom timu nedostaje plejmejker.

- Međutim, i u ovom sastavu mogli smo i morali bolje. Igrači nisu imali dovoljno volje, želje i sportskog bezobrazluka da dobijemo utakmicu. Lijetuvos ove godine igra veoma dobro. Uspeli smo da koliko-toliko zaustavimo šut za tri poena, ali njihove četvorke i petice su postigle mnogo poena. Ušli smo mekano u meč, bez dovoljno čvrstine, dozvolili im da povedu 14-2 i sve vreme jurili rezultat. Šanse su nam sada vrlo male za prolazak u drugu fazu - zaključio je Vujošević.

Narednu utakmicu u Evrokupu Partizan igra 26. novembra na gostujućem terenu protiv turskog Banvita.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    19. novembar 2014 | 13:26

    Samo polako,SRECAN ZAKASNIO NIKADA NIJE ! Dolaskom SASE PAVLOVICA,Aleksa Marica,odlicnog pleja i povratkom kapitena GAGIJA,SVETINJA NAPADA EL,posto smo duzni oooo,1% za nase CELO SPORTSKO DRUSTVO od ukupnog duga FKCZ koji ce zajedno sa KKCZ u trecu ligu!!!..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Goksi

    19. novembar 2014 | 06:00

    Nije spomenuo CZ, AV, ... Ljudi moji, je li to moguće?!

  • Si_ti

    19. novembar 2014 | 01:01

    Hahaha...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA