Čovek koji je doveo Barkosa u Zvezdu žestoko prozivao Aleksandra Jankovića! (VIDEO)

Miroslav Nestorović nazvao je bivšeg trenera crveno-belih fudbalskom neznalicom

  • 3

Fudbalski menadžer Miroslav Nestorović poručio je da je bivši trener Crvene zvezde Aleksandar Janković fudbalska neznalica.

On je inače zaslužan za dovođenje nekoliko stranaca u redove Crvene zvezde, poput Ernana Barkosa, Maurisija Moline i Frenklina Salasa. Iako je u emisiji "KCN Sport" upozoren od strane voditelja Dejana Anđusa da bi mogao da bude tužen zbog svojih reči, Nestorović je rekao:

- Jankovića sam prvi put video kada je dolazio sa Muslinom, kao neki četvrti, peti trener. Nikada mi nije bilo jasno zašto ga je dovodio, a kasnije sam se tek uverio da on ne zna ništa. Za Barkosa je rekao da nije igrač ni za drugu ligu, a on igra sa Mesijem u Argentini.

- Barkosa nam je inače preporučio najbolji skaut na svetu Pit Vinsel, koji je dovodio Romarija i Ronalda u PSV. Za Salasa je rekao da ne može da igra jer ima kraću nogu, a taj doktor koji je dao tu dijagnozu izjavio je da će napustiti praksu ako odigra 10 utakmica po 90 minuta. U međuvremenu je doneo LDU Kitu titulu Kopa Libertadores i odigrao 127 utakmica po 90 minuta. Janković je jedna fudbalska neznalica, jedan vo - govorio je Nestorović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    19. novembar 2014 | 12:58

    Ma kakvi sve je to Karadzic kriv. On je to zamutio da unisti stub srBstva...

  • Zvezdas

    19. novembar 2014 | 14:22

    Slazem se sa gospodinom. I mislim da je velika volina. Kako je on postao trener Zvezde to nikom nije jasno.

  • Babangida

    19. novembar 2014 | 12:02

    Ovaj covek je uvek i bio,a vidim i ostao,najobicniji sljam!a sto ne kazes nista vezano za kastilja kojeg si oteo.zvezdi bez dinara na kraju?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA