Saznajemo: Pavlović odbio 500.000 od Galatasaraja!

Uoči meča sa Zvezdom, Turci želeli da dovedu Pavlovića koji je glatko odbio ponudu

  • 27

Tri dana pred utakmicu Crvene zvezde u Istanbulu protiv Galatasaraja, čelnici turskog kluba su pokušali da privole Aleksandra Pavlovića da potpiše za njih.

Nisu uspeli, Telegraf sport saznaje da ponuda od 500.000 evra do kraja sezone, koja se našla u utorak uveče na stolu, nije bila dovoljna za srpskog asa da se preseli na Bosfor.

Info je potvrdio i Sašin menadžer putem Tvitera.

Klub koji je prema informacijama iz Turske u ozbiljnim finansijskim problemima, zbog kojih pojedini igrači odbijaju da treniraju nije žalio novac za Pavlovića, brzo je morao da shvati da od dogovora nema ništa.

Iako ova informacija ne znači po automatizmu da miljenik navijača Partizana čeka potpisivanje za crno - bele, jasno je da i ovakvi signali mnogo znače pristalicama Parnog valjka u nadi da će njihov tim dobiti veliko pojačanje u liku velikog Partizanovca.

Pavloviću, koje su nedavno navijači jasvno pozivali da se vrati u Beograd i ponovo obuče crno - beli dres je prvi pik i dalje Kina.

Na meču sa Lijetuvos Ritasom, pun Pionir je nekoliko puta skandirao "Pavlović Saša".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    19. novembar 2014 | 13:45

    20 evra Partizan nudi Pavlovicu po odigranom mecu, a on ne pristaje, ha ha ha . Sada mozete da se zovete Cipiripi Bankrot K. K. Beograd. E, da zasto ne molite vase osnivace grad Zagreb da vas finansijski pomogne, pomogao je Ciboni, pomoci ce i vama. Ali morate da kmecite. kme, kmee, kmeee, kmeeee, kmeeeeeeee.

  • grobar do koske

    19. novembar 2014 | 15:59

    Ako bira izmedju materijalnog,a to vec ima i BESMRTNOSTI U NAJVECOJ SRPSKOJ SVETINJI-PARTIZANU,nadam se da tu nema ni promil DILEME !!! SASA PAVLOVIC-BESMRTNI GROBAR,LEGENDA KOJA CE VECNO ZIVETI !!! Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • P.F.C.

    19. novembar 2014 | 13:49

    Uzmi ti brate pare od turaka ,kineza...nebitno..od DANILOVICA neces videti dinara. Taj steka kes za sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA