RUTINA U HUMSKOJ: Partizan bez problema do četvrtfinala Kupa! (VIDEO)

Crno-beli su na svom terenu u zaostaloj utakmici osmine finala Kupa Srbije savladali Slogu iz Petrovca na Mlavi rezultatom 3:0*Žreb za četvrtfinale je u petak u 12 časova

  • 15

Partizan se plasirao u četvrtfinale Kupa Srbije. Crno-beli su u zaostalom meču osmine finala najmasovnijeg takmičenja na svom terenu savladali Slogu iz Petrovca na Mlavi rezultatom 3:0. Strelci za Partizan su bili Saša Marković, Nikola Ninković i Petar Škuletić.

Marko Nikolić je na teren poslao skoro pa najjači tim, pa je klub iz Humske bez većih problema stigao do pobede. Žreb za četvrtfinale je u petak u 12 časova u Staroj Pazovi. Treba naglasiti i interesantnu činjenicu, da je Partizan ovaj meč odigrao u sivoj opremi, iako je bio domaćin, a gosti bili u crveno-beloj kombinaciji.

Stadion: Partizan

Gledalaca: 1.000

Sudija: Dejan Santrač

Strelci: Marković 24, Ninković 69, Škuletić 74

Partizan: Kljajić - Stevanović - Ćirković - Stanković (od 46. B.Ilić) - Petrović - Marković - Drinčić - Grbić (od 59. Luka) - Ninković - Živković (od 76. Kojić) - Škuletić

Sloga: Ranković - Stević - Stojanović - Reljić - Lepojević (od 70. Vejinović) - Mišić - Apija (od 82. Đorđević) - Veselinović - Planić - Antanasijević - Đoković

Crno-beli su apsolutno dominirali u prvom poluvremenu, što je i razumljivo s obzirom na kvalitet protivnika. Imali su fudbaleri Partizana, konkretno Škuletić veliki broj prilika, ali su više promašivali nego pogađali iz veoma izglednih pozicija. Ipak, domaći tim je na poluvreme otišao sa minimalnom prednošću, a jedini pogodak postigao je Saša Marković u 24. minutu posle vrlo lepe akcije i asistencije Petra Grbića.

Nastavak igre doneo je malo otvoreniju igru gostiju iz Petrovca, ali i dosta rezervisan nastup crno-belih. I pored takve igre, Partizan je uspeo da poveća svoju prednost. Igrao se 69. minut kada je jedan centaršut Predraga Luke, Nikola Ninković pretvorio u pogodak, da bi samo pet minuta kasnije Ninković odlično uposlio Petra Škuletića, koji je konačno postigao pogodak.

Treba napomenuti i da je poslednjih 15 minuta odigrao i Nemanja Kojić

Rezultati osmine finala:

Metalac - Voždovac 0:0, posle penala 4:5

Vojvodina - Sloboda 1:0

Spartak - Proleter 2:0

Radnički Kragujevac - Jagodina 0:3

Radnički Niš - Inđija 0:0, posle penala 4:1

Rad - Crvena zvezda 1:0

OFK Beograd - Čukarički 1:2

Partizan - Sloga 3:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RODNO SELO NAŠEG BOLIDA

    19. novembar 2014 | 17:56

    Prva prilika i jedina šansa da naš grobar do koske prvi put ode na neku fudbalsku utakmicu.Naravno ako ga pusti mama.

  • Trpanje institucije u toku

    19. novembar 2014 | 18:53

    Slobodan ulaz a njih ima 1000 hahahah jesu li delili sendvice? Mozda bi ih bilo vise hahaha 3000- mit ili cudo

  • Xxxx

    19. novembar 2014 | 22:36

    Jak protivnik nema sta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA