Đilas se zahvalio Vučiću za pomoć oko dugova Košarkaškog saveza!

Hvala predsedniku Vlade koji nam je, zahvaljujući Telekomu, obezbedio 25 miliona dinara uoči Svetskog prvenstva čime smo pokrili troškove reprezentativnih selekcija, rekao je između ostačog predsednik KSS-a

  • 4

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Ðilas potvrdio je da je nacionalni savez vratio dugove i naglasio da je budući plan da se pomogne opstanak i napredak klubova.

- Vratili smo dugove. Hvala predsedniku Vlade koji nam je, zahvaljujući Telekomu, obezbedio 25 miliona dinara uoči Svetskog prvenstva čime smo pokrili troškove reprezentativnih selekcija, kao i ''Svis gasu'', drugom sponzoru, za šta zasluge pripadaju Saši Ðorđeviću. Plan mi je da imamo istog generalnog sponzora za Savez, ali i takmičenje, a naši planovi i želje su da obe selekcije odu u Rio - rekao je Ðilas na Skupštini KŠ, a prenosi Blic.

Ðilas je takođe potvrdio da će raspisati izbore za novog predsednika KSS, a beogradski mediji tvrde da će on biti jedini kandidat za tu funkciju za novi mandat do 2019. godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zzz

    20. novembar 2014 | 07:31

    Objavite onda i da je Đilas donirao savezu 30 miliona dinara .

  • Jhj

    20. novembar 2014 | 07:46

    Hahahaha nisam imala pojma da je ova osoba u KsS, hahah toliko...

  • srbin

    20. novembar 2014 | 08:38

    e sad će da navale da ulažu u srbiju,kad vide da je sve promenjeno,nije sve isto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA