Britanci se plaše Partizanovog stadiona: Među najstrašnijima je na svetu, tamo vam prete da će vas zaklati!?

Ono što je novinar engleskog Telegrafa doživeo pre i za vreme meča crno - belih i Arsenala je u najmanju ruku diskutabilno, ali neka mu

  • 13

Ako je suditi prema sećanjima britanskog novinara koji je 2010. godine bio na utakmici između Partizana i Arsenala, stadion u Humskoj je jedan od najstrašnijih koje je posetio.

Tačnije, peti najstrašniji?!

Međutim, kad pročitate rečenice kojima je opisao taj strašan osećaj dok je bio u Beogradu tokom okršaja u okviru Lige šampiona, shvatićete da je ovo samo jedna klasična britanska izjava na koje smo u najmanju ruku navikli.

"Zastrašivanje je počelo još dok smo bili u klupskom autobusu – pa čak i u medija busu – kada smo prilazili hordama Partizanovih navijača koji su prstima pokazivali da će nas zaklati. U gustujućoj svlačionici smo bačeni u mrak usled nestanka struje, a stadion se vidno tresao pod pritiskom i bukom Partizanovih navijača", stoji kao izjava novinara koji je bio u Beogradu pre četiri godine.

Podsećamo vas i na stavove novinara Sana, kojeg smo intervjuisali tokom meča Partizana i Totenhema, a kompletna lista "strašnih stadiona" na kojima su bili prisutni Britanci za člana ima i stadion u Podgorici.

Ispred Humske, samo su stadion u Napulju, Istanbulu (Ali Sami Jen, Galatasaraj), Tbilisiju i Podgorici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • เจ้าชายอาหรับ

    20. novembar 2014 | 10:25

    Stadion u podgorici?Zar I oni igraju fudbal?

  • Kosovo

    20. novembar 2014 | 10:42

    I sve to rekoše najveci rasisti na svetu!

  • Vuk

    20. novembar 2014 | 11:24

    Ču u Podgorici hahahahaha Milooooo turcineeeee!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA