Svetski poznat fudbaler nije znao ko je Mesi kada ga je prvi put video! (VIDEO)

- Bio sam blizu da napunim 17 godina, kada su nas pozvali da nastupamo na nekoj prijateljskoj utakmici za reprezentaciju - bio je odgovor Argentnca

  • 0

Fudbaler Mančester sitija Serhio Aguero ispričao je zanimljivu priču o svom poznanstvu sa Lionelom Mesijem. Napadač londonskih "plavaca" otkrio je kada su se njih dvojica upoznali i kako je taj susret izgledao.

- Bio sam blizu da napunim 17 godina, kada su nas pozvali da nastupamo na nekoj prijateljskoj utakmici za reprezentaciju. Bili smo u kompleksu na AFA stadionu. Sedeo sam za stolom sa Garajem i Formikom. On je seo iza mene. Pogledao sam ga, ali nisam znao ko je - rekao je Aguero i dodao:

- Pričali su o kopačkama, a Mesi je rekao da će njemu jednu vrstu doneti iz Sjedinjenih američkih država. Tada sam se zapitao odakle je ovaj momak? - objašnjavao je Aguero, koji je odlučio da pita Mesija kako se zove:

- Leo odgovorio mi je, ali mi i dalje to ništa nije značilo. Ni kada mi je rekao da se preziva Mesi nisam znao ko je - rekao je Aguero.

Fudbaler Mančester sitija tek kasnije je čuo za momka koji je otišao u Barselonu, kada je imao 12 godina i da je tek tada shvatio da je u pitanju Mesi.

- Eto tako je izgledalo naše upoznavanje - zaključio je Aguero, koji je danas dobar prijatelj sa Leom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA