AMERIKANCI SU GA PRIMETILI: Dok mu drugi govore da odustane, srpski stritboler nadomak je ostvarenja sna! (FOTO)

Dobra vest stiže za momka rođenog u Kikindi, koji se svakodnevno afirmiše kao stritboler

  • 1

Najpoznatiji i jedini afirmisani srpski stitboler Nemanja Blažić, poznatiji kao Tricky, nadomak je toga da ispuni svoj san koji nam je pre otprilike dve godine predstavio. Od tada on svakodnevno radi na tome, bez obzira što mu mnogi govore da se ne živi od te strasti prema ovoj grani košarke.

Međutim, ovaj momak je privukao pažnju Kort kingza, koji su pozvali sve svoje pratioce da prate Blažića na društvenim mrežama, što bi moglo da se protumači i kao znak za eventualnu saradnju.

Kort kingz (The Court Kingz) su zapravo tim košarkaša koji za cilj imaju da zabave publiku neverovatnim trikovima. Najplastičnije objašnjeno, ovi momci rade isto što i nekadašnji "And1", koji su imali svoj šou i u beogradskom "Pioniru". Kapiten Kort kingza je najpopularniji i najbolji igrač na svetu, "Hot Sauce".

- Veoma sam blizu ostvarenja svog sna, jer želim da pokažem i dokažem da i u ovoj košarkaškoj grani može da se uspe samo ako se veruje u to i trenira 24/7. Verujem da ću otvoriti vrata mnogim klincima koji prate mene i moj rad - poručio je preko Telegrafa Blažić.

Tricky je nedavno i započeo svoju onlajn školu basketa, koju možete pratiti na njegovom zvaničnom Jutjub kanalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realista

    21. novembar 2014 | 11:02

    Ma amerima nista ne sme da promakne, oni sve vide.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA