Romero kao Grem Pol (VIDEO)

Španski sudija propustio da isključi igrača kome je pokazao drugi žuti karton

  • 0

Utakmica 29. kola Španske Primere između Viljareala i Real Madrida izazvala je dosta kontroverzi i ogorčenje u redovima kraljevskog kluba zbog, po njima, tendencioznog suđenja Hose Luisa Romera, ali jedan detalj s ovog meča posebno upada u oči. Romero je u 19. minutu pokazao žuti karton fudbaleru žute podmornice Marku Rubenu, a isti igrač je zbog starta "za zatvor" u 54. minutu još jednom "požuteo", međutim, Romero je propustio da mu pokaže i crveni karton.

Ruben je ostao na terenu sve do 62. minuta, kad ga je trener Viljareala Mihel Anhel Lotina zamenio De Huzmanom.

Sudija meča pokušao je da se opravda, tvrdeći da je u 19. minutu u stvari javno opomenuo Marka Senu zbog prigovora a da se Ruben "slučajno" našao ispred njega kad je iz džepa izvadio karton. Na snimku se, međutim, jasno vidi da je Romero okrenut prema Rubenu i da njemu pokazuje karton, dok Sena stoji pored njih dvojice.

Sličan slučaj desio se na Svetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji 2002. kad je engleski sudija Grem Pol pokazao crveni karton reprezentativcu Hrvatske Josipu Šimuniću, tek posle trećeg žutog kartona.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA