Fudbaler Rome hteo da prošvercuje zanosnu plavušu u Italiju, podmitio obezbeđenje, ali ga je pilot osujetio! (FOTO)

Na žalost Žervinja, a verujemo i ove atraktivne dame pilot privatnog aviona nije hteo da primi putnicu koja nije bila na spisku, te su tako njih dvoje morali da se rastanu na aerodromu

  • 1

 

Poznato je da u mnogim zemljama Afrike većini stanovništva je životni cilj da se odsele odatle i po mogućstvu se nastane u nekoj od zemalja Evropske unije, a jedan od načina za to kod tamošnjih devojaka jesu i veze sa poznatim afričkim fudbalerima. Među njima je i igrač Rome Žervinjo koji je pokušao da devojku prokrijumčari u Italiju, ali mu to nije pošlo za rukom.

Reprezentativac Obale Slonovače je posle meča svoje selekcije prrtiv Kameruna pokušao da, moramo priznati atraktivnu, devojku prebaci u Italiju privatnim avionom  koji su po njega poslali čelnici njegovog kluba. Njegov ili bolje reći njihov plan je umalo uspeo, jer je uspešno podmitio četvoricu radnika na aerodromu koji su zažmurili, ali pilota aviona nije uspeo da prevari.

Tako je ovoj zanosnoj plavuši i Žervinju propao plan da se sa "dodatnim prtljagom" vrati u Rim, a najgore su prošli radinici koji su primili mito, jer su dobili otkaz. Ipak, s obzirom na to kako ova devojka izgleda čini se da bi mnogi podlegli njenim čarima i pristali da je prošvercuju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA